magneto Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 moze w lodzkiem na jakiejs stacji dostaniesz... ale poza to watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek16 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 A co powiecie na olej Mobil Super 2T kupiłem to był najpeszy jki mieli w sklepie umnie kosztował 32zł jak będze się nadawa do aprili 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Tak. Napewno pojade z Małopolski do Łódzkiego po flaszke oleju:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 pisalem wczesniej. jesli komus bardzo by na nim zalezalo to moge mu kupic i jakos wyslac. ale wiadomo- jedna butelka 0,6l to siem za bardzo nie oplaci e wzgl. na koszty przesylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 A co powiecie na olej Mobil Super 2T kupiłem to był najpeszy jki mieli w sklepie umnie kosztował 32zł jak będze się nadawa do aprili 125 dobry olej ,takze powinno byc wszystko wporzadku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boronet Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 witam chciałem zapytać bo patrzyłem na stronie przedstawiciela na polske i widze ze w moim wojewodztwie nie ma przedstawiciela. wiec chciałem zapytać was czy da rade z kims zalatwic zeby mi kupil i podeslal pare butelek owego MIDLANDA oczywiscie za wszystko zaplace na rachunek bankowy kogos kto mi to zalatwi. Czekam na propozycje na GG lub e-maila lub PW. No i napiscie jaka cena u was tego :icon_razz: najlepiej kogoś u kogo jest najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 witam chciałem zapytać bo patrzyłem na stronie przedstawiciela na polske i widze ze w moim wojewodztwie nie ma przedstawiciela. wiec chciałem zapytać was czy da rade z kims zalatwic zeby mi kupil i podeslal pare butelek owego MIDLANDA oczywiscie za wszystko zaplace na rachunek bankowy kogos kto mi to zalatwi. Czekam na propozycje na GG lub e-maila lub PW. No i napiscie jaka cena u was tego :icon_razz: najlepiej kogoś u kogo jest najtaniej. http://www.agmot.strefa.pl/sklep.php?cz=2&k=33 Tu mozna wysylkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 a u mnie obniżyli ceny i jest po 9zł :icon_razz: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Ej na tym midlandzie ktos zwalal glowice?? Jest nagar czy nie?? Bo po R2 jest zero nagaru!! A do simsona leje taki pol syntetyk za 9 zl za 0,6 l. I tak pisze ze nagar usuwa a jak glowice w simsonie zwalilem to byl nagar. Pewnie z tym midlandem bedzie tak samo... Castrol to Castrol sprawdzona marka. A takie tanie oleje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 ja zdejmowalem glowice po ok 400km latanmia na midlandzie. malo ze podkrecony dozownik to jeszcze do baku troche lalem. nagaru praktycznie w ogole, tylko tlok przykopcony byl.ja tam latam i nie narzekam. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Co wedlug Cieibe znaczy przykopcony tlok??? Jest czarny czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Przykopcony to znaczy tak jakby opalony na czarno, jakbys go zapalczniczką opalał np :icon_razz: to jest normalne przy eksploatacji tłoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 tak, chodzi o to co kwas napisal. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 u mnie tłoczek był ciut przykopcony, ale dało się bez problemu odczytać wybite napisy, na reszcie zero nagaru/okopcenia po przejechaniu conajmniej 3 tys km Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi