Kondon Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Jechałem kiedys skuterem ok 60km.h w strone wisły po takiej dziurawej drodze, zawsze mam szybke w górze inaczej nie umiem :) I nagle jakis wielki bąk przyje** mi w oko odrazu reakcja oga to ból i łzy nic nie widzialem przy 60km.h i jedną ręką w oku a druga na kierownicy i tak sie pięknie zatrzymałem całe 50cm od jakiegos 20 metrowego urwiska. gdzie pełno krzaków i jakies szamba :/ ZAMYKAJCIE SZYBKE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 ja jezdz etylkoz zamkneitą szybką wiec neimam z tym problemów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Ja to nawet na rowerze boję się jeździć bez okularów ochronnych, właśnie z ww. powodu. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 jak bym wpadl w tamto miejsce to by mnie niebyło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 A ja mam okularki więc nawet jak śmmigam z podniasiona szybą to mi nic do oczu nie leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Kiedyś w dobrych czasach jadąc jawą 350 w koszulce z krótkim rękawkiem coś mnie urąbało kilka razy w plery!!!!-no ból był taki jakby ktoś gwoździa mi wbijał.To było przy nie wielkiej prędkości więc nic się nie stało.Zatrzymałem sie wyciągnąłem koszulke ze spodni i patrze a tam wielki bąk :) Nawet nie wiedziałem że te paskudy tak mocno gryzą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Ja nielubies zpszcżół bo meni raz 4 naraz dziabneły. To odtej pory tepie je metodą tezodorant zapalniczka. SKuteczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 A ja mam okularkitakie zwykle od okulisty czy przeciwsłoneczne? jak nie przylegają dobrze do twarzy to dobrą ochroną nie są a mnie w drodze na zlot w polanowie uderzyło coś w prawą strone nosa. zdrętwiał i była kropelka krwi jak po pszczole czy cuś. zaraz zajechalismy do sklepu, kupiłem zimne picie i przyłożyłem je do nosa :) pomogło Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Buty też sznurujcie do końca, dotyczy zwłaszcza glanów. Kiedyś zgarnąłem ose do buta, użądliła mnie porządnie-szczypało, piekło, swędziało a przez kolejne 3 dni spuchnięta kostka i ból przy chodzeniu ogólnie średnio przyjemnie, a wystarczyło poświęcić 30 sekund więcej na zasznurowanie butów... pieprzone lenistwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Kiedyś w dobrych czasach jadąc jawą 350 w koszulce z krótkim rękawkiem coś mnie urąbało kilka razy w plery!!!!-no ból był taki jakby ktoś gwoździa mi wbijał.To było przy nie wielkiej prędkości więc nic się nie stało.Zatrzymałem sie wyciągnąłem koszulke ze spodni i patrze a tam wielki bąk ;) Nawet nie wiedziałem że te paskudy tak mocno gryzą :( Hehe,W jednym sezonie - raz osa w kasku i zadlo w policzku....nawet mocno nie spuchlem :-) , drugi raz, niecaly miesiac pozniej. Droga wiodla przez ogromniaste pole rzepaku, piekne slonce, radosc w sercu, wiec szybe podnioslem i tempem srednio- spacerowym delektuje sie otaczajaca natura, a tu bzzzzyk...wleciala do kasku...robi mi sie cieplo....dre sie do plecaka "pszczola k..wa"...to mi pomogla...rabnela w kask reka :) a pszczola jak miala urzadlic tak zrobila, cale szczescie ze w szyje to opuchlizna byla mniej widoczna.Ogolnie rzecz biorac w Polsce owadow zagrazajacych zyciu nie ma ( jestem hobbysta entomologiem) ale jak czasem widze wazke rozbijajaca sie na kasku to niebylbym tego taki pewien czy dziury w glowie nie zrobi :mrgreen: AAA, a ten bak tam u gory to chyba trzmielem byl :P i nikogo nie posadzajac o klamstwo, moze urzadlic tylko raz w swoim zyciu ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Ja zawsze jeździłem z zamkniętą szybką, dopuki nie rozwaliłem jej o kierownice. Teraz łapie do kasku wszelakie rowactwo jakie mi się nawinie, - nie polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Ja kiedys na momencik podczas jazdy otworzylem szybke, wrabala mi sie osa i ugryzla mnie pod kaskiem w 3 miejsca! wrrrrr :) O malo sie nie wyj***em! Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 A ja mam okularki więc nawet jak śmmigam z podniasiona szybą to mi nic do oczu nie leci.A mi leci mimo okularków. Więc Ty chyba masz jakiś większy model. 8) na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 nie robie takich hardcorów jak jazda z otwartą szybką... kiedyśmi się tak osa roztrzakała na szybce że niechce wiedzić co by było jak bym nią w oko dostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Ja u siebie w kasku od jakiegoś miesiąca (może lepiej) nie mam szybki. Spadł mi kask i szybka pękła :/ Ale jeszcze nic mnie nie ugryzło :-)P.S - ale na twarzy mam chyba "National Geographic" z tymi wszystkimi insektami 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi