Ciowiec Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 hmmm u mnie też jest ten wystający punkt, ale na zabieraku nijak nie ma żadnego znaku.......... hmmm........... raz się żyje panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 ubierz okularki, dokladnie obejrzyj zabierak, te wystajace kolki, zobacz z drugiej strony i moze znajdziesz :-) [ Dopisane: 15-10-2005, 18:31 ]to nie jest jakis jebitny znak tylko maly punkcik wybity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Poszukam, ale już kiedyś oglądałem to wszystko i nic. Tylko teraz wiem czego szukać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 teraz mi sie przypomina ze te pekniecia to byly na piascie kosza tam gdzie jest ta zebatka (grzechotka) od rozrusznika, no i zniej jest naped na obrotomierz. To wlasnie pekala ta tuleja gdzie siedzi ta zebatka. A punkt musi byc. Ja tez jak rozbieralem to nie zwracalem uwagi na znaki no i po krotkim czasie sie rozpierdolilo. Dopiero pozniej zostalem uswiadomiony.Jak dokladnie obejrzysz zabierak to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Co konkretnie spowodowała ta pęknięta tuleja? uszkodzenia wałka skrzyni biegów, karterów, ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 ta tuleja pęka sama od siebie ;) U mojego kolegi w ts 150 tez jest pęknieta:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 peka jak sie ma zle sprzeglo zlozone.Ja po kupnie nowej piasty zlozylem to dobrze i do samej sprzedarzy nigdy nie peklo.(moze taki byl przypadek ?) Walka to nie uszkadza. Jak troche mocniej peknie to zaczyna blokowac ta zebatke od rozrusznika (bo tulejka sie rozsadza, a zebatka siedzi na niej). Kosz zaczyna sie bujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Troche z innej beczki. Czy sprzęgło od ETZ 250 pasuje do TS 250/1?? Bo szykuje mi sie wymiana, a latwiej dorwac jakies od etz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 pasuje:) Najlepiej szukaj od ts 250/1 zabierak przekłądek jest przyspawany do stożka a nie krecony tak ja etz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 całe kompletne sprzęgło pasuje od ts 250/1 do etz. Tylko zakładać i śmigać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Ja troche kombuinuje i teraz bedzie silnik od etz ;) z bebechami(skrzynia sprzęgło) od ts250/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 złożyłem własnie cały silniczek do kupy, wykonałem zgrubną regulację sprzęgła lecz silniczek nadal jest na biurku w piwnicy. Czy pociągnięcie linki sprzęgła ręką lub też kombinerkami powinno pozwolić na wycisnięcie sprzęgła :?: Bo mi ani nie drgnie sprzęgło w taki sposób. Silnik jest jeszcze bez oleju, czy to normalne :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Czy pociągnięcie linki sprzęgła ręką lub też kombinerkami powinno pozwolić na wycisnięcie sprzęgła w żadnym wypadku. Przecież normalnie przy włączaniu sprzęgła działamy siłą na dużym ramieniu, a gdy próbujemy wyciągać linkę z pancerza to myślę, że pudzianowi by się to mogło udać :) :P :P ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Nie chcę zakładać nowego tematu :) Podczas dzwonu został ścięty ogranicznik skrętu kierownicy tuż przy główce ramy. Chcę to pospawać i wreszcie złożyć całe moto do kupy. Czy mogę dospawać ten odbój bez obaw, że stanie się coś z ramą po spawaniu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 według mnie nic sie nie stanie,dasz to jakiemus dobremu spawaczowi albo sam pospawasz,ładnie wyrównasz i powinno byc dobrze,nie trzeba tylko ładowac nie wiadomo ile spawów,ja kiedyś pospawałem wahacz przy od komara i było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi