OstekZZZ Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Ja sie przesiadłem z GS-a na DR-Z 400 , powiem ci że na tym moto jest tyle zabawy że ta moc schodzi na drugi plan ,nie wiem jak DR 350 ale DR-Z a ma lepszego kopa od gs-a ,jest też dużo bardziej elastyczna , nie ma tylko takiego V -Maxu ale to jest mało ważne jak sie jezdzi po miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Jeżeli chcesz motor w ostrzejszy teren z homologacją, to polecam nic innego jak hard enduro, tylko wątpie żebyś za 6tys. kupił sobie ktm exc 520 :mrgreen: , jeżeli chcesz jakieś tańsze enduro 4T to tylko musi to byc 600ccm, nie kupuj jakichś ociężałych 350ccm bo one poprostu nie podołają w cięższym terenie, ja nadal proponuje Ci XR600, bardzo szybko ją opanujesz ale także przez dłuszy czas nie zabraknie Ci mocy, pzdrhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=66049247 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 nie kupuj jakichś ociężałych 350ccm bo one poprostu nie podołają w cięższym terenie nie no tym mnie rozwaliles :roll: no ja sadze ze DR350 nie jest ociezale, najlepiej jak jakis doswiadczony posiadacz tego sprzetu sie o niej wypowie np. Strzalek,bo nie wydaje mi sie zeby podzielal twoje zdanie na temat tego motoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Ja nie mowiłem konkretnie o dr350, ale ogólnie chodzi mi o to ze 350ccm mają zbyt małą moc w porównaniu do wagi żeby jeździć nimi w ostrym terenie, tak mi sie wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 a nie mowiłem konkretnie o dr350, ale ogólnie chodzi mi o to ze 350ccm mają zbyt małą moc w porównaniu do wagi żeby jeździć nimi w ostrym terenie, tak mi sie wydaje...dr 350 ma od 30 do 33 koni przy wadze 120kg . DR 650 ma ich 42 waży koło 160 wiec sobie przelicz. Co do 520 to przejedz sie nim i wtedy pisz. Ja ma na codzien teraz z nim do czynienia i wacle taki super nie jest bo moc ma ciut za duzą i mnie nosi czasami i jak schodze z niego to aż ręce bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 DR 650 ma ich 42 Czy DR nie ma troszkę więcej mocy czasem? Chyba piszesz o DR 600 teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 Czy DR nie ma troszkę więcej mocy czasem? Chyba piszesz o DR 600 teraz.Może masz racje bo mi sie mylą często te modele 600 i 650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 a moze niech chłopak sobie kupi xr 400 tylko musi z 1000zł jeszcze dołożyć ona podobno odblokowana ma ze 40 km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 no tylko tysiaka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek3miasto Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Witam wszytskich w tym dzile jestem tutaj pierwszy raz bo zaczynałem od innego dziłu(port/niked/turystyk) a mianowicie od nikeda czyli GS 500E tak sie złozyło ze miałem tez wypadek na GSie no i jak sie pozbierałem to postanowiłem ze trzeba sie przesiasc w teren bo na drogach za duzo idiotow w puszkach a jak jestes w terene to wszytsko w twoich rekach. Tez tak stwierdzilem jak bracki stracil sledzione w wypadku na kawie oczywiscie przez beznadziejnie jezdzaca kobiete... Asfalt sie zrobil niebezpieczny sprzety coraz mocniejsze a kierowcy w golfach i kadetach za 1000zl jezdza coraz gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Może uda Ci sioę znaleźć takiego Kawasaki KLX 250 jak ja miałem przez rok. Koników nie za wiele, ale dobrze się tym uczy jeździć i bardzi łatwo sprzedać potem. Za 6000 zł można poszukać czegoś w roczniku 1995.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi