O-L-O Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Także chciał bym złożyć szczere podziękowania dla Olka (O-L-O) i jego taty' date=' dzięki nim przywiozłem moją CZ do domu, zapewnili mi transport i fachową pomoc przy załadunku [/quote'] Dla mnie, fana motorow i mojego taty, ktory tez ma na tym punkcie bzika to sama przyjemnosc. Wkoncu spełni sie nasze marzenie i urzadzimy sobie meeting pod tytulem KATACJA 2005 :D Jeszcze tylko 685 kilometrow ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Dla mnie' date=' fana motorow i mojego taty, ktory tez ma na tym punkcie bzika to sama przyjemnosc. Wkoncu spełni sie nasze marzenie i urzadzimy sobie meeting pod tytulem KATACJA 2005 Jeszcze tylko 685 kilometrow pozdrawiam[/quote']I jak RX Olek? :D Co objela naprawa? Jest nadal ta dziura w obrotach czy moze juz nie? Jeszcze raz dziękuje. Przed zakupem Luczas tak jak Kuba i cz cross musieli słuchać moich pytań i aluzji na temat tego moto. Dostarczyli mi wiele wskazówek i rad. Teraz chciał bym im za to podziękować Do mnie mozesz dzwonic/pisac za kazdym razem jak masz jakis problem z CZ. MOze moja wiedza nie jest taka jak LuCZasa ale postaram sie pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Wazzabii napisał: ten czlowieniu na CZ to Enduroguy? widze ze ledwo ziemi dotykamy piekna maszyna gratuluje zakupu Zajebisty jestes :] jestem w 100% pewien ze enduroguy byc cie sto razy objechal :] wzrost nie oznacza umiejetnosci :] chodzilo mi jedynie o to, ze maszyna jest wysoka i ma wysoko srodek ciezkosci, wiec jesli napompuje jeszcze zawieche i pochyli lekko motor przy wsiadaniu to moze miec problem zeby sie nie przewrocil,niczyich umiejetnosci nie komentuje, bo nie widzialem jak kto jezdzi,tyrac za umiejetnosci to ja moge swoich, z ktorymi jezdze na codzien. chill out, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 chodzilo mi jedynie o to' date=' ze maszyna jest wysoka i ma wysoko srodek ciezkosci, wiec jesli napompuje jeszcze zawieche i pochyli lekko motor przy wsiadaniu to moze miec problem zeby sie nie przewrocil, [/quote']WLasnie odziwo jeszcze nigdy nie polozylem tej kozy przy wsiadaniu! Mysle ze to przez mase (naprawde lekka jest) , bo na napompowanych zawiasach naprawde do ziemii sporo brakuje. Po CZ'cie juz wybierajac moto nie mam zamiaru zwracac uwagi na wysokosc siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Po CZ'cie juz wybierajac moto nie mam zamiaru zwracac uwagi na wysokosc siedzenia ja to jestem nawet z deka za wysoki, bo mam cos kolo 190cm ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 GRATULACJE ;) super sprzet :D p.s. ja to jestem nawet z deka za wysoki, bo mam cos kolo 190cm ;/ skad ja to znam wazzabii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 No to ja również się dołanczam się do gratulek - też miałem kiedyś cz 516 (w ramie od cr) :D:D wypas maszyna, charakterystyka silnika nie jednego powaliła. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 No gratuluje, ja tez kiedyś chciałem kupic CZte ale nie znalazłem zadnej w mojej okolicy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Gratulacje i gumowych drzew... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Gratulacje sprzęta i bezpiecznej jezdy :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 A oto foty, narazie tylko stateczne ale już niedługo będą w Akcji :Dhttp://www.bikepics.com/members/enduroboj/83125cross/ Cezeta zrobiona, lata jak oszalała. Naprawde świetne moto :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Gratuluje!! W najbliższym czasie chyba nie będziesz kręcił nosem na brak ognia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Gratulacje. Życze bezawaryjnej i bezpiecznej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Gratulacje.3maj mocno kierownice :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 3maj mocno kierownice A żebyś wiedział, po przesiadce z TS70 jestem poprostu w szoku. Koza jak się wkręci na dwujce sama stawia na koło :!: Dzisiaj zamówiłem króciec do gaźnika i mam nadzieje że do nast. weekendu doprowadze ją do stanu gotowego na jesiennie wyprawy :D Gdzieś w głebi duszy marzy mi się wystartować w Pogoni za Lisem ;) Czas pokaże :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi