Plocho Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Musze cos wykobinowac , najprawdopodobniej wydluze narazie te hopke a pozniej pora na rampe :} A potem superman, backflip itd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Plocho backflip moze nie ale superman tak a najbardziej to INDIANA AIR :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 A kiedy double backfilp?? Albo niemożliwy frontflip?? :DLiczymy na ciebie Hormonie Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 niemożliwy frontflipnie mow niemozliwy. Kiedys backflip byl niemozliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 no dla waszej informacji polscy freestyle robia wszystko poza backflip double bckflip wpiszcie a co do hajsu no coz "......to jest polska stary tu sie ciezko oddycha......" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 ja widzialem frontflipa na bmxie, na dodatek koles przy ladowaniu sie nie zylozyl, a co do doublebackflip, to ogladalem program, i tlumaczyli dlaczego jest to ciezkie do zrobienia, otoz motor dostaje zbyt duzej rotacji, i przez to ladowanie jest bardzo ciezkie, bo doublebackflipa z ladowaniem do basenu z gabkami to widzialem, jak na razie nikt nie wyladowal na ziemi bo ludzie chca zyc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 jak na razie nikt nie wyladowal na ziemi bo ludzie chca zyc, ale pastrana napewno juz cos kombinuje zeby na ziemi wyladowac bo do basenu tez juz widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 ale pastrana napewno juz cos kombinuje zeby na ziemi wyladowac bo do basenu tez juz widzialem On to zrobi :D a niedlugo bedzie probowal frontflipa ;) najbardziej to INDIANA AIR Mi sie podoba Shaolin :twisted: Hormonie zrob go ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Ja nie mowielm ze mi sie najbardziej podoba INDIANA AIR tylko chcial bym go jak najszybciej umiec . No no SHaolin Fajny trix moze niedlogo :] Gadalismy o Supermanie tak wiec Na focie nie ja tylko moj braciszek , mi cos qrde niechcialo wychodzic . Chcecie wiecej to zapraszam do Brudnych Fotek :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samcio Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 No widze ze nieźle dajecie rade 8) Na razie moj najlepszy trik to one hander, ale tylko tak jakbym kogos reka pozdrawial, a nie profesjonalnie czyli ze sie raka do tylu macha. ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Gadalismy o Supermanie tak wiec Tylko jakby jeszcze były wwyprostowane ręce to by był superman.Ale lepsze to niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 nie no hormon respekt, dorwe tylko DR350SHC to moze bede cos podobnego probowal, tylko dziewczyna mnie wtedy zabije chyba ;pjuz raz bylo niemilo jak sie dowiedziala o kilku glebach, gdy np. nie moglem motoru z siebie sciagnac bo mi noge przygniutl :roll: powiedz bratu jedynie zeby ochraniacze na kolana zakladal, bo bedzie bolalo jak nie wyjdzie, rozwijac sie chlopaki rozwijac :D dodam ze my z Yosarianem sie szykujemy do zrobienia pomocniczych stelazy do jazdy na kole, zeby na plery nie poleciecw ogole to Yosariana honda ucierpiala tracac tylna lampe po tym jak gosc pokazywal na jego sprzecie jak sie da latac na kole, ciagnal ile chcial, ale za 3 razem chyba sie wkrecila na wyzsze obroty i przyliczyl plecy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Tylko jakby jeszcze były wwyprostowane ręce to by był superman.Ale lepsze to niż nic. A zrobisz tak, ze zaczynasz krytykowac?? (nawet z nie wyprostowanymi rekami) :roll: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 A zrobisz tak, ze zaczynasz krytykowac?? (nawet z nie wyprostowanymi rekami) racja...dla mnie oderwanie jednej nogi w locie graniczy z cudem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 dla mnie oderwanie jednej nogi w locie graniczy z cudem... ja ostatnio probowalem :mrgreen: ale jakis taki skurcz mnie chwycil ze jeje z podnozka nie moglem zdjac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi