Kaze Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Moto jeszcze jest u mnie w garażu, więc jutro biore aparacik od kumpla i wrzuce w weekend fotki samego sprzętu. Jazda będzie jak bedzie zrobiony i dotarty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Moto jeszcze jest u mnie w garażu' date=' więc jutro biore aparacik od kumpla i wrzuce w weekend fotki samego sprzętu. Jazda będzie jak bedzie zrobiony i dotarty. Pozdro[/quote']ale co to za motor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Myślałem że wszyscy wiedzą 8O . Magiczna Yamaha DT 80 LC2 95r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 A ja jakbym nie mial jaj to bym skoczyl:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Jak zaopatrze się w odpowiedni sprzęt to może pomyśle o czymś takim Założe się że nawet nie skoczyłbyś jakby rampa była o połwe mniejsza :) PS:Czekamy na ten film o którym mówiłeś że składasz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobekkk Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 a ja bym chcial ja miec i skczyl bym bez problemowo*... gdybym mial jeszcze jakies moto... :/ bezproblemowo* - przysunol bym ja na maksa do tej gorki i zaczol od 20km/h :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 jak na torze masz hopke to jak nie dolecisz do ladujesz na plaskie a tu ladujesz pod gorke i nie lecisz 2 m nad ziemia tylko ponad 10 to tez inna sprawawpadnij na tor TNT do Łomianek :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 jak na torze masz hopke to jak nie dolecisz do ladujesz na plaskie a tu ladujesz pod gorke i nie lecisz 2 m nad ziemia tylko ponad 10 to tez inna sprawawpadnij na tor TNT do Łomianek :twisted: Albo do mnie :] co prawda hopa duza nie jest ale przepasc jest :] sam po miesiącu przerwy na nowych zembatach itp bym sie poniewieral , ale jakos z tego wyszedlem :] Link juz nie dziala ale moge poweidziec ze myslalem nad takim czyms Moze minimalnie nizsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 jak ogladalem film na EXTREME, o kolesiu do ktorego nalezy rekord skoku na odleglosc na 125ccm, ktory wynosi jak mnie pamiec nie myli 61 metrow ponad, to gosc zaczynal od skokow na nasypywanych hopkach, pozniej zaczal budowac rampy, coraz wieksze i wieksze, pozniej katowali na jakby pustyni, na nasypach, 4 kolesi jeden za drugim wylatywali w powietrze na wysokosc kilku pietrowego budynku i na odleglosc bagatela 20m, na dodatek w odstepach moze 5 metrow, tylko ze Ci kolesie byli juz wtedy zawodowcami... no ale jak pokazywali poczatki, to znajomoscia fizyki nie grzeszyli, bo zbudowali hope, jeden najechal no i niestety nie wiedzial ze trzeba jechac szybciej, albo sie lepiej ustawic do ladowania (ktore i tak bedize bolalo) bo przyrznal dziobem i to masakrycznie, pozniej dopiero zajeli sie fizyka hopek i poprosili jakiegos kolesia zeby im zbudowal, bo na tej to jedynie krzywde mogli sobie zrobic....wiec jak budujecie hopy/rampy to z glowa panowie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ja bym sie bał skoczyć na takiej wysokiej. Ale jak wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia. Więc najpierw na czymś mniejszym bym poskakał. No i oczywiście ospowiedni sprzęt by sie sprzydał bo na DT nie zabardzo jest stworzona do takich zeczy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 W posce juz wiele osob ma rampy i nie mowie o oglazie czy team z koszalina ale np w warszawie moj znajomy ma rampe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Dziwne jest to ze Ogłaza jest znanym polskim freestylowcem a nie ma kasy zeby basen sobie zbudowac i ciosać backflipy :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 polski rynek freestylowy nie zna jeszcze wszystkich trickow, niech naucza sie podstawowych a pozniej zabiora sie za backflipy, na dodatek dodam ze mi sie bardziej podoba 360-tka niz backflip :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 nie no musze cos wykobinowac moja hopa pod domkiem juz mi sie znudzila za mala :/ nie idzie juz zabardzo kombinowac :/ Musze cos wykobinowac , najprawdopodobniej wydluze narazie te hopke a pozniej pora na rampe :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 8 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 360-tka niz backflip Mi chyba też...Podobno nie ma w Polsce zawodnika który robi backflipy i 360-tki...szkoda bo fajnie by było na żywo zobaczyć cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi