kioRa Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Oj kolega kolega:] bardziej popularnego tematu nie ma poszukaj sobie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Stary, pisząc takiego posta skazałeś siebie na gigantyczną bure na forum. Jest kupe tematów o tym moto. Wystarczy troszeczke poszukać :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 chlopie :)fajne moto...dobrze ze zalozyles ten temat :) :twisted: duzo sie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 O dt jest wiecej tematow niz przetłumaczeń bibli jak już pisałem wielokrotnie. Teraz masz przesrane i tyle! Są tematy od dt przyklejone i je czeytasz. Jak czegos nie znajdziesz to opcja Szukaj A jesli tam nie znajdziesz to nie umiesz czytać...po 2 z tego co napisałeś w swoich info wynika że robisz sobie jaja. To samo z tematem. Ban i tyle... http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Widac ze jeszcze nie bylo moda bo juz bys mial ostrzezenie. A teraz do tematu: temat o dt masz przyklejony (ma 20 stron) i jest drugi troche krotszy (14 stron okolo) troche nizej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Wystarczy obaczic "przyklejony" :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Panowie nie ma sie co denerwowac! Zobaczcie na przebieg i jego reszte postów! To chyba wszystko wyjaśnia :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Ja tylko nie rozumiem czemu 7 osob napisalo to samo w tym temacie :) . Takie bzdury trzeba ignorowac i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Ja tylko nie rozumiem czemu 7 osob napisalo to samo w tym temacie . Takie bzdury trzeba ignorowac i tyle...ja nie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Ban na amen. Nieodwoływalny. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi