zibik Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 A więc niedawno pożegnałem się ze swoją xj 600 s diversion i od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem SUZUKI GSF 1200 S Bandit.Moto jest rewelacyjne (przynajmniej na tą ilość kilometrów które na nim przejachałem).O wrażenia możecie zapytać się także kolegi Siwego z forum bo intensywnie go dzisiaj przetestował.[/img][/code][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Gratulacje ! Zapodaj fotke. Pa, Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 B12 to B12 dzisiaj testowałem nowy nabytek Zibiego i musze powiedzieć, że przepieknie idzie na koło z gazu, a ten wydech... P.S. :( i ponownie stwierdzam, że nadal będzie lepiej (bezpieczniej) na Vs'ie jeździć, ta moc (b12) ja bym ją musiał cały czas wykorzystywać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 1 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Siwy Niech Moc Będzie Z TOBĄ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Gratuluje nowego nabytku :POby słuzyl jak najlepiej ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 B12 ;) no nie powiem fajowy motocykl :P tylko podobno pali jak smok :? gratuluję zakupu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 No to gratulacje i bezpiecznej jazdy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Gratuluje!! Bandzior 1200 zajebisty sprzecior.Pozazdroscic :twisted: Jak masz to zapodaj jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Gratuluje! Bandit 1200 to świetny sprzęt!!! Niech Ci służy. tylko podobno pali jak smok Nieprawda! potwierdzone przez kilku forumowiczów mających B12. :P pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Też słyszałem że o tym spalaniu to mocno przesadzone opinie.A z fotkami to wstyd się przyznać ale nie wiem jak je wstawić :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 SUZUKI GSF 1200 S Bandit sama nazwa mówi za siebie :P GRATULACJE A fotkę wstawiasz tak ===> :D prosto i fatwo :P ---------aaa i napisz ile pije na 100km :( bo w różnych źródłach pisze ,że od 6,5<<<w górę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Gratulacje :( Tylko proszę ciszej z tym wydechem pod moim oknem jak bedziesz po nocach hałasował :D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 No to zapodaję zdjęciahttp://bikepics.com/members/zibik/05gsf1200/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Motorek bardzo ładny, wygląda na bardzo zadbany, ja osobiście gustuje w wersji N, jest dużo ładniejsza :P ale to już kwestia gustu :D Jeszcze raz gratuluje, świetne moto :( Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 5 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Bandzior zarejestrowany-jutro w trasę :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi