PomyK Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Nom to jak wygodnie się w nich śpi to w terenie jeszcze lepiej będzie się jeździło :( :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Jest zasada w enduro, aby buty jak najmniej były na nogach poza jazdą. Są bowiem dość hermetyczne i stopa ma w nich zerową możliwość oddychania. Dlatego buty zawsze powinni się zdejmować lub luzować podczas postojów, no a tym bardziej w nich nie spać :(pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natha Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Ale wyjatkiem od tej reguly sa tech 8 - sa tak wygodne, ze w czasie przerw w jezdzie nawet nie mysle o ich rozpieciu, bo o tym ze mam na nogach buty crossowe a nie zwykłe przypomina mi tylko ograniczona swoboda ruchow :twisted: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Ale wyjatkiem od tej reguly sa tech 8 - sa tak wygodne, ze w czasie przerw w jezdzie nawet nie mysle o ich rozpieciu, bo o tym ze mam na nogach buty crossowe a nie zwykłe przypomina mi tylko ograniczona swoboda ruchow Twisted Evil .Mi moje buciki rownierz nie przeszkadzja. Odpinam tylko na dluzszych postojach zeby noga poodychala :P Buciki AXO , nie wiem jaki model 0.otu macie foto : sry ze takie brudne , nie zdarzylem umyc po dzisiejszym wypadzie ;) Zapomnialem jaki to model bo nie wziolem pudelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 oki moje raptory zostaly rozdziewiczone :twisted: i jak narazie bardzo pozytywnie je oceniam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 31 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 kupilem tech 8.:( Bardzo fajne i wygodne butki. Przeszly juz test podczas mojej mega gleby...zdaly na 5-. Nie wiem w jaki sposob, ale na goleniu mam siniaka, mimo ze w tym miejscu mialem ochraniacz +spodnie+ buty...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Siema!Nie będe zakładał nowego tematu tylko tutaj się zapytam, czy te oto buty są warte takiej ceny? i jak się spisująhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70071750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Tak. Nie jest to tak wysoka klasa jak tech 8 ale co jest oczywiste ale nie zmienia to faktu że są to niezłe buty za taką kasę! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Moim zdaniem wolał bym kupić chociażby SIDI Raptor za 450zł.Te O'NEAL to ta sama klasa co FLY 805,przynajmniej tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Gdzie można kupić Sidi Raptor za 450 pln? Np. w tnt kosztują ponad 600. W ogóle gdzie można taniej kupić buty motocrossowe? Sporo razy słyszałem "kosztują 1000 ale ja kupiłem za 700". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 "kosztują 100 ale ja kupiłem za 700".to dobry ktos interes zrobil :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Gdzie można kupić Sidi Raptor za 450 plnNa allegro koleś sprzedawał nówki ze sklepu za 450zł. W ogóle gdzie można taniej kupić buty motocrossoweNa bajzlu motocyklowym nówki FOrmy za 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 W tnt wogule sa wysokie ceny (chyba ze ktos ma znizki) slizg do lancucha kosztuje 95 zl + cos tam a ja za 75 kupilem UFO :( pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 OT : a propo bazaru. czy ktos wie kiedy bedzie w Poznaniu ? THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Jeżeli masz kase i pasuje Ci rozmiar to wydaje mi się iż te buty będą dobrą propozycją: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70449282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi