rysio3331 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Jak w temacie jakie macie zdanie o rozwiazaniach technicznych zastosowanych w tym motocyklu? Czy jest warty uwagi ze wzgledów serwisowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Przeczytaj artykuł z Świata Motocykli nr 7/2005Moim zdaniem jest to idealny motocykl dla amatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 fajne moto ale kosztuije tyle co KTM LC4 620 z podobnego rocznika :) a jesli bym mial wybierac wolal bym starszego o 2 lata KTM LC4 niz Yamahe TTR Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 a jesli bym mial wybierac wolal bym starszego o 2 lata KTM LC4 niz Yamahe TTRczemu? a jakbys miał wybór miedzy xr 600 a ktm? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 jak kto woli KTM to KTM ,XR lub TTR to tylko turystyczne enduro a LC4 to prawie hard enduro fakt ze serwisowanie moze byc drozsze i trudniejsze Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 jak kto woli KTM to KTM ,XR lub TTR to tylko turystyczne enduro a LC4 to prawie hard enduro fakt ze serwisowanie moze byc drozsze i trudniejszeDokładnie tak jest.Części do Yamahy są o niebo tańsze od części do KTM. Nawet zwykły spray do łańcucha w salonie Yamahy jest tańszy o 30% niż w sklepiku KTM (mam porównanie z Połczyńskiej i Sanchez Racing z Otrębus).A jak XR to turystyczne enduro to taka XTZ to co - transatlantyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 jak kto woli KTM to KTM ,XR lub TTR to tylko turystyczne enduro a LC4 to prawie hard enduro fakt ze serwisowanie moze byc drozsze i trudniejszeNo nie zgodze się tybardziej jeśli chodzi o xr. Xr jak i ttr to już niezłe sprzęty w teren. Niska masa, świetne zaieszenie, moc powyżej 45KM i prostota to wszystko co daje ci wielkie plusy w terenie. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 LC4 to ta sama klasa co XR i TTR. wyczynowe ktmy to EXC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Oj, ale LC4 ma chyba troszkę więcej mocy od TT... No a TT to idealny motocykl jeśli ktoś nie chce w niego inwestować co chwilę. Silnik od XT, z przodu upsy, niska masa. Moc myślę zadowalająca. Czego chcieć więcej? Jak teren i duży 4-takt i do tego w miarę tani to TT jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 trafiłem w temat :( to mam pytanie..... widze że opinie zbiera dobre TT 600 jeżeli chodzi o teren itp a czy mozna nią śmiało się gdzieś udać na małą wyprawe za miasto niekoniecznie w terenie i ile takim sprzętem polece(chodzi mi o prędkość max i podróżną aby nie zmęczyć sprzętu)??? bez przeginania :-D pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Oj, ale LC4 ma chyba troszkę więcej mocy od TT... no rzeczywiscie, wlasnie znalazłem w danych technicznych że TT ma tylko 42KM :/ Własnie tak sie zastanawiałem czy czegoś w tym stylu sobie nie kupić na następny sezon jeśli nie kupie crossa, ale jeśli to ma mieć moc o 2KM wiekszą niż motocykl na którym jeżdże to chyba bedzie troche za mało w dalsze trasy i ogólnie na ulice. Wiem że to "inna moc" i takie tam że ciągnie z dołu ale moc maksymalna jest raczej taka sobie, porównywalna z tym co mam teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 No myślę, że na upartego można troszkę trasy pokonać po asfalcie. A prędkość? W zależności od przełożeń... Ale 100 - 120 można spokojnie jechać przez cały czas. Max powinien być pod 150 km/h. No chyba, że nie jest tak jak w XT. :(Adam, bo to jest enduro dla oszczędnych amatorów. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 czyli jak chce coś uniwersalnego na czym w teren pojade (bez szaleństw) i czasem do szkoły po ulicy i na jakieś weekendowe wycieczki to lepiej szukać czegoś innego?? może dr 650?? lub ????? jakieś propozycje chodzi mi o moto na którym moge też w krótką trase sie wybrać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 hm tt w trasy da rade wkoncu to silnik od XT ale siodlo jest dosc waskie i twarde :mrgreen: wiec dupa bedzie bolala :( a i silnik LC4 620 nalezy do rownie trwalych jak w DR czy XT a czesci nie kosztuja wiecej jak do japoncow Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Ale chodzi mi o trasy do 100 km.......... Czy da rade spokojnie na takie odleglosci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi