Lons Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Skoro nikt Ci nie odpisuje to napewno nie miał doczynienia z takimi kaloszami bądż nic o nich nie wie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Siemak uzywa mzoe ktos takich oto butow http://www.enduro-cross.pl/buty.php5?id=18.Jezeli tak jak one sie sprawoja czy sa wytrzymale czy czasami sie nie rozleca bo cena wmiare a nieiwem jak tam one by sie sprawowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-z Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Beny zadałem to samo pytanie kilka postow wyzej ale tu chyba wszyscy lataja w glanach :( albo w jakis super wypasionych za 1000 zł butach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Siemak uzywa mzoe ktos takich oto butow http://www.enduro-cross.pl/buty.php5?id=18.Jezeli tak jak one sie sprawoja czy sa wytrzymale czy czasami sie nie rozleca bo cena wmiare a nieiwem jak tam one by sie sprawowalywygladają bardzo fajnieale mysle za 500 zł znajdziesz cos lepszego, cos co inni uzywają i mogą ci polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Jakie Buty NOWE polecicie do 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Forma terrain ,Acerbis Profile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-z Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 jak by mozna było tylko małe porownanie tych dwoch bucików czyli formy terrain i acerbis profile ktore lepiej kupic ?? bo widze ze mają praktycznie identyczną cenę a pewnie jakościowo są lekko inne :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ktore z tych beda najlepsze ? Forma Terrain (rozne sa opinie,tyle samo dobrych co i zlych) http://moto.allegro.pl/item151510392_nowe_...rain_cena_.html Forma Raptor (o tych nic nie slyszalem ale tez juz troche wiecej kosztuja to wiecej soba reprezentuja ?) http://moto.allegro.pl/item148687307_nowos...aptor_2006.html O'Neal M10 (o tych rowniez nic nie slyszalem,mam spodnie z tej firmy i jestem bardzo zadowolony,czy z butami bedzie podobnie ?) http://www.enduro-cross.pl/buty.php5?id=21 Pozdrawiam :bigrazz: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ktore z tych beda najlepsze ? Forma Terrain (rozne sa opinie,tyle samo dobrych co i zlych)Forma Raptor (o tych nic nie slyszalem ale tez juz troche wiecej kosztuja to wiecej soba reprezentuja ?) O'Neal M10 (o tych rowniez nic nie slyszalem,mam spodnie z tej firmy i jestem bardzo zadowolony,czy z butami bedzie podobnie ?) Pozdrawiam :) Siema, Ja Ci powiem tak , u nas kupa wiary miała Formy , w świetnych cenach od Olka z Bielska i KAŻDA para , dosłownie KAŻDA para się rozpadła. Moje zdanie : straszne dziadostwo, pękają klamry, pęka plastik ,odpada zelówka. Kumpel kupil - juz niby z poprawiona jakoscia - i to samo , but pękł , poza tym wartość buta poznaje się po tym jaki jest sztywny w kostce i jak bedzie chronil ja przed wylamaniem do tylu - oczywiscie miedzy innymi , no i Forma po 2 miechach latania jest jak kalosz. CO do O'neal : to do niedawna ich tani but byl starsnzym szmelcem - kalosz, niewygodny , miekki , zle wykonany , ubogi na maxa, ale zdaje sie , ze tegoroczny model i model 2007 , sa po prostu na maxa wypasne , pieknie zrobionym butem , wygladem podobnym do bardzo drogiej klasyki gatunku czyli Fox Forma (to model , zbieznosc nazw przypadkowa). Buty Fly - tania KUPA. Z tego co u nas sie dobrze spisuje to : gearne, fox, alpinestars, no moze SIDI , ale tez bez przesady , to ten ich przegub skrzypi i sie sworzen wyrabia , a w butach za 1200 pln uwazam to za porazke. I tyle.PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 ja ze swojej strony polecam buty thor quadrant albo fox tracker, solidne i cena nie jest kosmiczna, foxy forma są mistrzowskie, ale trzeba za nie dać kupe kasy w naszym pieknym kraju :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Dzieki za odpowiedz @Gadimex. Po tym zrezygnowalem calkowcie z butow Formy i sie zdecyduje raczej na O'neale albo jak fundusze pozwola to cos z wyzszej polki. Hmm Thor'y znalazlem tutaj za jakies 740zl http://www.4bikes.pl/product_info.php?products_id=606 A Foxy na allegro za 780zl http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M239008 Przekracza to gorna granice jaka chcialem wydac na buty (600-650zl) ale widze,ze nic godnego uwagi nie dostane za tyle ? Lepiej chyba bedzie wydac wiecej i sie nie martwic,ze sie rozleci ? Pozdrawiam :) Edytowane 18 Grudnia 2006 przez stormraider Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) widze ze w Polsce to ceny sa zabojcze jest mi ktos w stanie scignac takie bucikialbo te buty Edytowane 18 Grudnia 2006 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 By ktos sciagal z hameryki to tez bym sie pisal na takie Thory <yes>Widze,ze tam znaaaaacznie taniej jest. Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 no ja latam w FLY 805 od wakacji. narazie sa jak nowki (i nie stoja w szafie). w sobote chodzilem w nich po swidrze i nie przemiekly ;D sa zajebiscie twarde. zobacze z czasem czy sa naprawde tak chooj*we jak piszecie bo narazie jestem mile zaskoczony. (ps. i dalem za nie chyba ze 150$ tylko) pozdr hehe chcecie to wam moge z mala prowizja dla mnie sciagnac z USA ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 no ja latam w FLY 805 od wakacji. narazie sa jak nowki (i nie stoja w szafie). w sobote chodzilem w nich po swidrze i nie przemiekly ;D sa zajebiscie twarde. zobacze z czasem czy sa naprawde tak chooj*we jak piszecie bo narazie jestem mile zaskoczony. (ps. i dalem za nie chyba ze 150$ tylko) pozdr hehe chcecie to wam moge z mala prowizja dla mnie sciagnac z USA ;D To się nazywa bezinteresowność :clap: Dla forumowiczów to myśle,że po kosztach mógłbyś je sciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi