piotr123 Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Witam.Chcialbym kupić DR 800 Big i przerobić go na Supermoto.Jeśli ktoś z Was ma na sprzedaz za dobre pieniadze taki egzemplaz to chętnie kupie.Warunek-silnik w b.dobrym stanie ,rama i zawieszenie tez.Reszta obojetnie.Może macie pomysł jak ze smakiem przerobić to moto?Dodam że dziub bede chcial zostawić a koła dobrać od jakiegos ściga.Moze jakies linki z tym tematem.....?pozdrawiam-PIOTR692883773-dla tych co chcieliby się skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Widziałem na bajzlu w Łodzi taki patent, chyba miał koła od GS500EMusi się tym fajnie jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 mysle ze bug to nie jest dobry pomysl na moto-supermoto. TO JEST WIELKA KOBYLA!! a na takich koleczkach SUPERMOTO to nie bedzie zadnego komfortu jezeli chcesz koniecznie biga i jezdzic po drgach publicznych, to polecam zalozyc opprostu jezdne opopny a jezeli nie, to poszukaj czegos innego. SUPERMOTO TO BARDZO FAJNA SPRAWA !! ALE nie polecam do biga. Poszukaj czegos w tym samym przedziale cenowym naprzyklad starsza 620ktm lub xr600R ale wiadomo ze najlepszy pomysl to yz450f (z papierami :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 http://www.bikepics.com/pictures/435877/to jest dr 650 :] ale tez duzy motor i nawet fajnie wyglada,wiem ze dr 800 big jest wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 widziałem jednego biga sm w dizmarze. wyglądał lepiej, niż fabryczny :) czytałem gdzies, że big sie super prowadzi. jednak nawet po przeróbkach bedzie za cięzki żeby używac go jak typowe sm :)ale jak ma jezdzic podobnie do fabrycznego a tylko lepiej wygladac to czemu nie 8) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 BIGa na supermoto? Czy cię pogięło? Kup coś lżejszego albo typowe SM np DRZ 400 SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 hah prawie z fotela spadlem, czy ty wiesz jak to bedzie wygladalo?krOOOwa na krotkich nozkach? hahahahahhaha :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 JA wiem jak to bedzie wygladalo by stal na skrzyzowaniu obok mnie (stalem na chodniku), bardzo wtedy mi sie spodobal, ale tylko z wygladu mysle ze to raczej praktyczna maszyna nie jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Moim zdaniem wygląda troszkie nieproporcjonalniehttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M69039 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi