R.Y.B.A Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64199378 A tu opis aukcj w tlumaczeniu na polski : Witam ! Mam gdzis do sprzedania motocykl skradziony miesiac temu na drugim koncu polski, byl po konkretnym szlifiw dlatego przerobilismy go strita(szita), Wolodia walna cos ala aleografa, owiewke rabnelismy jakiemus szczylowi z simka, stan perfekcyjny, igla, przebieg 1000km, tel 997 lub 112 prosic posterunkowego Cezarego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Zastanów się co piszesz bo na miejscu gościa bym cię trzasnoł w zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 A tu opis aukcj w tlumaczeniu na polski : Witam ! Mam gdzis do sprzedania motocykl skradziony miesiac temu na drugim koncu polski, byl po konkretnym szlifiw dlatego przerobilismy go strita(szita), Wolodia walna cos ala aleografa, owiewke rabnelismy jakiemus szczylowi z simka, stan perfekcyjny, igla, przebieg 1000km, tel 997 lub 112 prosic posterunkowego Cezarego 17 lat a zachowujes zsie jak gowniarz !!czlowieku bylo sie zastanowic cos piszesz :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 dorosly sie odezwal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Dzieci dzieci nie kłócić sie bo nie dostaniecie Mamby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Dzieci dzieci nie kłócić sie bo nie dostaniecie Mamby :mrgreen: 17 lat a zachowujes zsie jak gowniarz !! czlowieku bylo sie zastanowic cos piszesz :] :) A ty chlopie troche zacznij myslec, ktos na kogos najedzie ty natychmiast piszesz to samo, ktos kogos pochwali ty tak samo. Ktos mi kiedys mowil ze gdy barany stoja nad urwiskiem i jeden skoczy w dol reszta robi to samo (podobno prawda :)) i ty robisz podobnie :? Chyba naduzuylem ''ktos'' A co do tego motocykla to jakos nie moge w zaden sposob sobie wytlumaczyc dlaczego jest taki tani...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Istnieje coś takiego jak telefon i już nie musisz sobie tłumaczyć wystarczy minuta rozmowy a nie robić z człowieka złodzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 bo jest stary i bez dokumentow to raczej duzego pozytku z niego nie bedzie (chyba ze na czesci ale to wielkiej kassy sie na tym nie zarobi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 A kiedy takie motocykle nie mają dokumentów? To nie jest motorynka gdzie na 100 sztuk znajdziesz 3 zarejestrowane. Jeśli nie ma dokumentów to znaczy że coś z nią było nie tak w przeszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 A co do tego motocykla to jakos nie moge w zaden sposob sobie wytlumaczyc dlaczego jest taki tani...... Dlatego taki tani bo już ma bliżej końca niż dalej - ja pitole na ponad 120KM przy takim stanie to ja bym nie wsiadł,Street?Po prostu zgłubił owiewki - jak ja zdejme ze swojej kawy owiewki to tez powiem że to street;) W streeta to trzeba troche serca włożyć no i kasy;))))A to jest po prostu padlina dlatego za 2500 i pewnie jeszcze można utargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 A co do tego motocykla to jakos nie moge w zaden sposob sobie wytlumaczyc dlaczego jest taki tani...... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D chyba dlaczego taki drogi??nie dosc ze wyglada jak "wiejski tjunink" to jeszcze bez papierow :-D :-D chyba do jezdzenia po polu [ Dopisane: 29-09-2005' date=' 19:07[/i'] ]wogole ta blacha falowana czy jakos sie tam nazywa to mnie rozpie**ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 A co do tego motocykla to jakos nie moge w zaden sposob sobie wytlumaczyc dlaczego jest taki tani...... przywieziony z włoch,bez papierów,dlatego jest taki tani bo we włoszech takie sprzęty to ludzie zostawiaja na ulicy,nikt we włoszech nie będzie się bawił w naprawianie takich motocykli,podejrzewam że koles kupił to za góra 100 euro,jak nie dostał za darmo,nie ma co z tym zrobic to sprzedaje,ciekawe kto mu to kupi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 przywieziony z włoch,bez papierów,dlatego jest taki tani bo we włoszech takie sprzęty to ludzie zostawiaja na ulicy,nikt we włoszech nie będzie się bawił w naprawianie takich motocykli,podejrzewam że koles kupił to za góra 100 euro,jak nie dostał za darmo,nie ma co z tym zrobic to sprzedaje,ciekawe kto mu to kupi Banghead Wcale nie tak tanio na czesci jedt warty sporo wiecej ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slash Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 to jest skierowane do tych co mają w rubryce "wiek" napisane mniej niż 20:odpierd**cie się od goscia który to sprzedaje. co wy ku**wa jestescie?????akurat znam tę sprawe tego moto dokładnie i faktycznie moto przyjechało z włoch i jest bez papiera.a dlaczego tak jest to nie powinno k**wa nikogo z obecnych tutaj nastolatków obchodzic.macie swoje komarki to prosze jeżdzic a nie zawracac tu głowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P [ Dopisane: 02-10-2005, 21:04 ]sorry ze tak ostro wpadam na "oskarżających" ale strasznie wkór***jące jest to iż ktoś kogos nazywa złodziejem bez jakichkolwiek podstaw. Cytuj Serwis Motocyklowy KrosnoPużaka 22609248264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 mam ponizej 20 lat i ci powiem ze jako takie podstawy sa/ a ten dzial nalezy tez do aukcji tzw podejzanych, wiec o co sie burzysz. fifokujesz tak, a jestem ciekaw czy jak ci (nie zycze tego) zadupca motocykl to co bedziesz robil, pewnie podejzewal wszystkich do okola i kazdy motocykl podobny do swojego gonil i sparwdzal w nim nr. o ile wiem dzieki takim alarmom jak ten znalazl sie motoyckl kradziony z tego forum. ty wiesz jak wyglada sytuacja inni nie :? i zazyj lekarstwo na spadek cisnienia bo dlugo nie pozyjesz jak tak sie bedziesz łupić. pzdr i dajcie sobie troche na wstyrzmanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi