Gość Dawit000 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Witam tak jak w temacie prosze wypowiadajcie sie bo chce wszystko porównać u mnie w miescie wacha sie to około 700-900 zł +badania lekarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 a u nas tylko badania + CBR125R i prawko masz gratis Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 500zl + 30zl badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 150+badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 150+badaniaLOLDaleko to0 od warszawy?? Pewnie nawet jak sie zapłaci 100 za bilety w obie strony o wyjdzie dużoooo taniej niż wszędzie indziej. W sabro chcą chyba 900zł! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 a u nas tylko badania + CBR125R i prawko masz gratisjak to dziala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 jak to dziala ?Skoro płacisz parenaście tysięcy za motocykl to w gratisie dodają ci zrobienie prawa jazdy w jakiejś (zaprzyjaźnionej jak sądzie firmie bo tak będzie pewność). Jeśli stać cię na nowy to fajny patent :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 U mnie 300 zyli , ale bez jazd tylko chodzenie na teorie bo po co mi jazdy ??? A jak ktos zaczyna od podstaw to nie wiem ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 U mnie 300 zyli ' date=' ale bez jazd tylko chodzenie na teorie bo po co mi jazdy ??? A jak ktos zaczyna od podstaw to nie wiem ile.[/quote']ale nie wierze w to ze nie placisz za praktyke, wiem ze mozna tak zrobic zeby miec 10 godzin albo i mniej i isc na egzamin ale to nie zmienia ceny kursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 ale nie wierze w to ze nie placisz za praktyke, wiem ze mozna tak zrobic zeby miec 10 godzin albo i mniej i isc na egzamin ale to nie zmienia ceny kursuczemu nie zmienia? zależy jak dogadasz sie z instruktorem 8) jak nie jezdzisz to on nie traci czasu, paliwia i motocykl sie nie zużywa ... Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawit000 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 odświeże troche temat gdzie jest 150 zł za prawko podaj dokładniejsze namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 odświeże troche temat gdzie jest 150 zł za prawko podaj dokładniejsze namiary lubelskie, hrubieszów, 15km od granicy z ukrainą :mrgreen: www.pilot.pl jak chcesz to mogę Ci podać na PM numer do mariana (u niego robilem) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Rzeszów SAWAS kurs 450zl (wlasnie zaczolem) Ale podbno W Cku jest taniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi