Skocz do zawartości

Podgrzewane manetki - Oxford, Saito, itd

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie założyłem Daytony (używki) i pięknie chodzą. Mała uwaga - należy przed rozmontowaniem z innego moto dokładnie zapisać co i jak jest podłączone. W Daytonach są 2 zakresy mocy - start i on. Start to podłączenie równoległe, a on to szeregowe. Widziałem ludzi co nie wiedzieli jak podłączyć i wywalało im bezpieczniki, choć cały sprzęt był OK. Jakby ktoś miał z tym problem, to mam obcykane :icon_question:

Pozdro.

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Gdzie dostane takie manetki:

http://www.oxprod.com/index.php?pg=3&actio...d=30&pid=176&p=

Moze być wysylkowo albo osobiscie ale w rozsadnej odleglosci do katowic (ta rozsadna odleglosc wzrasta mi razem ze spadkiem temperatury :icon_rolleyes: )

tia

Jeżeli przeżyjesz brak chromowanego kapselka :icon_rolleyes: to szybciej i taniej (bo są w promocji, 30euro chyba) kupisz Daytony w Louisie.....

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Witam

Mam zamiar zakupic ktores z ponizszych manetek w motoakcesoria.pl:

http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=1420

lub

http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=1410

Czekam na opinie uzytkownikow owych manetek, jak sie sprawuja, jakiej jakosci jest guma wykorzystana w tych manetkach, poniewaz ostatnio widziałem podobne do tych Jocket na bajzlu za 80zł i te paski gumy byly tak twarde ze przypominały plastik. Ew. gdzie moge kupic manetki o takich wzorach jak powyzej w dobrej jakosci.

P.S. znalazłem Jockety za 212zł na motocykle.katowice.pl > Akcesoria custom>highway hawk>manetki i na 2 stronie sa pod nazwa Legend z rolgazem...

Edytowane przez LukaszXVS

Mam takie manetki jak w pierwszym linku, moge komuś opylić niedrogo. Te gumy są b.dobre. są miętkie i chwytne, dobrze kleją się do dłoni/rękawic. Używałem ich krótko w Intruderze 1400 (może 1000km) i zmieniłem na śliskie z polerowanego alu :buttrock:

PASTOR GARAGE

Mam te z drugiego linku z tym że zakończone są głową orła.Jak dla mnie spoko tylko guma brudzi ręce jak jestem bez rękawic.

a powiedz jak jakosc tej gumy? twarda podchodzaca pod plastik czy miekka? bo ostatnio na bajzlu we wrocku ogladalem to ta guma byla nieprzyjemna w dotyku

Mam takie manetki jak w pierwszym linku, moge komuś opylić niedrogo. Te gumy są b.dobre. są miętkie i chwytne, dobrze kleją się do dłoni/rękawic. Używałem ich krótko w Intruderze 1400 (może 1000km) i zmieniłem na śliskie z polerowanego alu bigrazz.gif

wrzuc jakas fotke i podaj cene, acha, i w jakim sklepie to kupowałes?

• 2 miesiące temu...

Witam,

Wiosną powiało więc pora pomarznąć trochę ;). Wygrzebałem sobie w sieci takie oto uniwersalne podgrzeane manetki, a w zasadzie "wkłady" do kierownicy.

http://www.cruisercustomizing.com/detail.c...%20grips%20heat

Czy ktoś z Was miał z tym jakieś doświadczenia i moźe się nimi podzielić ? Patent wygląda na estetyczny i pomysłowy. Zastanawiam się natomiast jak to działa przez rurę kierownicy i przez rolgaz...

Edytowane przez Kita

Wg. mnie wydumka. Ile to ma kosztować? A zauważ, że żeby to poczuć, to musiałbyś grzanie odpalac 20 minut przed jazdą. A poza tym cytat "REQUIRES ONE 3/16" HOLE IN THE HANDLEBAR "

Na pewno chcesz sobie robić dziury w kierownicy? Kup sobie oxforda ze srebrnymi kapslami i bedzie lepiej i taniej.

IMHO.

Koszt 109$ + pewnie z 15$ przesyłka. Fakt OXFORD tańszy ale brzydszy :). A choć działa sprawnie ? Lubię swoje oryginalne manetki i jakoś mi się specjalnie nieche zmienia ich wyglądu. W HDcji mają pięeeeekne podgrzewane manetki np.

http://www.harley-davidson.com/gma/gma_pro...&bmLocale=en_US

i takie mi się marzyły do Draga ale jakoś nigdzie nie mogę wyczaić źeby ktoś taki patent robił do naszych Dragów :/