rambo54 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 a mi siem już drugie oxfordy zje*ały w tym roku. dokładnie panel sterujący :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Właśnie założyłem Daytony (używki) i pięknie chodzą. Mała uwaga - należy przed rozmontowaniem z innego moto dokładnie zapisać co i jak jest podłączone. W Daytonach są 2 zakresy mocy - start i on. Start to podłączenie równoległe, a on to szeregowe. Widziałem ludzi co nie wiedzieli jak podłączyć i wywalało im bezpieczniki, choć cały sprzęt był OK. Jakby ktoś miał z tym problem, to mam obcykane :icon_question: Pozdro. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Jak wygląda sprawa fizycznego montażu takich manetek?? Czy je się montuje zamiast org manetek?? Czy może na manetki?? jestem ciekawy bo dzisiaj zmarzły mi ręce jak cholera. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 zdejmujesz stare zakładasz nowe, jak będziesz zakładał to przed sprawdź czy grzeją czy nie ma gdzieś przerwy, u mnie była ale zauważyłem dopiero po skręceniu wszystkiego i miąłem podwójna robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Gdzie dostane takie manetki: http://www.oxprod.com/index.php?pg=3&actio...d=30&pid=176&p= Moze być wysylkowo albo osobiscie ale w rozsadnej odleglosci do katowic (ta rozsadna odleglosc wzrasta mi razem ze spadkiem temperatury :icon_rolleyes: ) tia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jeżeli przeżyjesz brak chromowanego kapselka :icon_rolleyes: to szybciej i taniej (bo są w promocji, 30euro chyba) kupisz Daytony w Louisie..... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Mam zamiar zakupic ktores z ponizszych manetek w motoakcesoria.pl: http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=1420lubhttp://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=1410 Czekam na opinie uzytkownikow owych manetek, jak sie sprawuja, jakiej jakosci jest guma wykorzystana w tych manetkach, poniewaz ostatnio widziałem podobne do tych Jocket na bajzlu za 80zł i te paski gumy byly tak twarde ze przypominały plastik. Ew. gdzie moge kupic manetki o takich wzorach jak powyzej w dobrej jakosci. P.S. znalazłem Jockety za 212zł na motocykle.katowice.pl > Akcesoria custom>highway hawk>manetki i na 2 stronie sa pod nazwa Legend z rolgazem... Edytowane 8 Stycznia 2008 przez LukaszXVS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Te pierwsze widziałem w kilku h-d i goldasach, tak więc można domniemywać, że są spoko. Jak nabęde kolejny sprzęt to na 100% zamawiam takie manetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mam takie manetki jak w pierwszym linku, moge komuś opylić niedrogo. Te gumy są b.dobre. są miętkie i chwytne, dobrze kleją się do dłoni/rękawic. Używałem ich krótko w Intruderze 1400 (może 1000km) i zmieniłem na śliskie z polerowanego alu :buttrock: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-73 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mam te z drugiego linku z tym że zakończone są głową orła.Jak dla mnie spoko tylko guma brudzi ręce jak jestem bez rękawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mam te z drugiego linku z tym że zakończone są głową orła.Jak dla mnie spoko tylko guma brudzi ręce jak jestem bez rękawic. a powiedz jak jakosc tej gumy? twarda podchodzaca pod plastik czy miekka? bo ostatnio na bajzlu we wrocku ogladalem to ta guma byla nieprzyjemna w dotyku Mam takie manetki jak w pierwszym linku, moge komuś opylić niedrogo. Te gumy są b.dobre. są miętkie i chwytne, dobrze kleją się do dłoni/rękawic. Używałem ich krótko w Intruderze 1400 (może 1000km) i zmieniłem na śliskie z polerowanego alu bigrazz.gif wrzuc jakas fotke i podaj cene, acha, i w jakim sklepie to kupowałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kita Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Witam, Wiosną powiało więc pora pomarznąć trochę ;). Wygrzebałem sobie w sieci takie oto uniwersalne podgrzeane manetki, a w zasadzie "wkłady" do kierownicy. http://www.cruisercustomizing.com/detail.c...%20grips%20heatCzy ktoś z Was miał z tym jakieś doświadczenia i moźe się nimi podzielić ? Patent wygląda na estetyczny i pomysłowy. Zastanawiam się natomiast jak to działa przez rurę kierownicy i przez rolgaz... Edytowane 27 Marca 2008 przez Kita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Wg. mnie wydumka. Ile to ma kosztować? A zauważ, że żeby to poczuć, to musiałbyś grzanie odpalac 20 minut przed jazdą. A poza tym cytat "REQUIRES ONE 3/16" HOLE IN THE HANDLEBAR "Na pewno chcesz sobie robić dziury w kierownicy? Kup sobie oxforda ze srebrnymi kapslami i bedzie lepiej i taniej.IMHO. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kita Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Koszt 109$ + pewnie z 15$ przesyłka. Fakt OXFORD tańszy ale brzydszy :). A choć działa sprawnie ? Lubię swoje oryginalne manetki i jakoś mi się specjalnie nieche zmienia ich wyglądu. W HDcji mają pięeeeekne podgrzewane manetki np. http://www.harley-davidson.com/gma/gma_pro...&bmLocale=en_USi takie mi się marzyły do Draga ale jakoś nigdzie nie mogę wyczaić źeby ktoś taki patent robił do naszych Dragów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 na allegro sa podgrzewane manetki firmy oxford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi