enduroguy Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Ale teraz jest juz super i mysle ze radze sobie nie wiem bo siebie nie widze...Radzisz radzisz ;)ja sie przesiadlem z zablokowanej dt 125 CHcialem dodac ze ta DT chodzila jak dobra 50cc takze nawet 15km nie miala :DCzy komuś kto przesiada sie z np DT 80 łatwiej będzie opanować np YZ 125 czy YZ 250f? IMO Yz250f. Po prostu 4t nie musisz tak krecic i mozesz sobie jezdzic na nizszych obrotach! W 2t to juz nie takie latwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 No właśnie bo ja planowałem przesiadke na 2T 125 ale może spróbuje z jakimś 4T 250...jeden i drugi mają swoje wady i zalety...z tego co czytałem w internecie to największą zaletą 2T jest waga i prowadzenie a 4T dysponuje dużą mocą już od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 2T jest waga i prowadzenieAkurat wyczynowe 250 4t prowadza sie tak samo dobrze jak 125 2t, a w dzisiejszych czasach roznica wagowa jest juz prawie nie odczuwalna! Plusem 125cc sa tanie czesci (wzgledem czesci do 4t) i to ze nie trzeba miec kilkunastu tysiecy zeby nabyc takiego wyczyna. 250cc 4t mx sa produkowane od niedawna i za <10000zł raczej nieczego nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 szkoda bo mam na maszyne +/- 10000 i chciałem coś z 2000r ale pewnie za tyle nie znajde :? Trudno, najwyżej kupie 2T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 szkoda bo mam na maszyne +/- 10000 i chciałem coś z 2000r ale pewnie za tyle nie znajde Trudno' date=' najwyżej kupie 2T[/quote']Jak chcesz hardenduro albo mx z krwi i kosci za te pieniadze to tylko 2suw i nie "trudno" tylko "hurra bede mial 2suwa " powinienes napisac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Po prostu 4t nie musisz tak krecic i mozesz sobie jezdzic na nizszych obrotach! W 2t to juz nie takie latwe....Wpinasz wyższy bieg i sobie płyniesz ;) .A w 2T (np crossie) jeździsz na 10000tys :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 trudno !! ;) z niemiec mozna sprowadzic tanio taką wr jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 dzisiaj miałem porównanie elastyczności w kopalni piasku mojego exc250 2T i TE250 4T z 2005r, i bez żadnej walki wygrywa moje exc, zapiołem sobie 2 i wszędzie hulałem czasami 3 wrzuciłem gdy miałem powyżej 70 żeby silnika nie kręcic a huska miała problemy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 dzisiaj miałem porównanie elastyczności w kopalni piasku mojego exc250 2T i TE250 4T z 2005r, i bez żadnej walki wygrywa moje exc, zapiołem sobie 2 i wszędzie hulałem czasami 3 wrzuciłem gdy miałem powyżej 70 żeby silnika nie kręcic a huska miała problemynie no ale ty masz zupelnie inną moc niz ta huska ;) Jak ty bys mial exc 125 to bylo by dobre porownanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 ale chodziło wam 2T i 4T Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Hello ;) Już byłem zdecydowany na jakieś fajne moto 2t ale jak przeczytałem ten topic to znowu się zastanawiam. Miałem kupować kdx 125 min. dlatego że niski. A czy kdx w 4t też jest taki niski. I chodzi mi terz o to żeby ten moto miał to ok 30km. Znalazł bym coś np. 250cm w 4t ze 30 konnym silnikiem. Zucajcie propozycje innych modeli tylko że by nie przekraczały 90-93 cm wysokości siedziska. Będe jeżdził w terenie. Więc najlepiej nie za bardzo wysilone. PS. Darujcie sobie uwagi typu. ,,Znowu zawracasz nam głowe,, albo ,, To zależy od ciebie i umiejętności,, bo to wiem. Coś cię wkurza to nie pisz :) sory za błędy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem, ale chyba chodziło Ci o KLXa, on jest wysoki, dużo wyższy od KDXa.W 250 4t bardzo niska jest Honda XLR 250.Problem z wysokościa to często też kwestia przyzwyczajenia, bez skrajnych przypadków. Edytowane 20 Lutego 2007 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 DR 350 sobie kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) Duża waga przy małym wzroście jest raczej uciążliwa więc bardziej by pasowała ta XLR, jest lżejsza i niższa :icon_twisted: Edytowane 20 Lutego 2007 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Z tego co wiem to 2sów chodzi jak motorynka(Klekocze) brumbumbumbumbum..4 sów chodzi bardziej równo i zbiera się od dołu. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi