krzychu-985 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Filmik daje do myślenia. Koles chyba juz nie pojezdzi na motorze bo z takim kikutem bylo by trudno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 a jak myslicie, czy z braku szmalu dobrym pomysłem jest jeździć w wojskowych butach (w oficerkach) (one też są poza kostkę)???? Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 w glanach jeździj, ew. w zwykłych traperach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Dobrze ze ostatnio zakupilem se buciki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 niewiem jak duzo by tu buty pomogly ale widok nie ciekawy i nie zacheca do stuntu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 a jak myslicie' date=' czy z braku szmalu dobrym pomysłem jest jeździć w wojskowych butach (w oficerkach) (one też są poza kostkę)????[/quote'] Jasne wojskowe, policyjne.itd. Byle za kostke, na pewno sa 100000 razy lepsze od adidasow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ja sie powaznie zastanawiam czy do miasta "na chwile" wyskoczyc w pelnym kondomie czy tylko wskoczyc w zwykle buty.Od poczatku jezdzilem z dopowiednich butach i teraz przesiadka na adidasy wywoluje we mnie jakas niepewnosc. Nie lubie tak jezdzic. Ale odwalac stunt w takim stroju?? Nagroda Darwina!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Nie rozumiem jedynie jak byscie chcieli pomoc ?? Przeciez widac na filmie ze koles zadzwonil po karetke to co tu pomagac ? tzw. Pierwsza Pomoc w nagłych wypadkach' date=' pewnie nie miałes na kursie kat. A czy B, lub tez w wersji okrojonej. I dlatwgo tez ręce rozkładasz, a tak wiedzialbyś, że musisz ucisnać sam dół rany opaską lub czymś innym i najlepiej obłożyć lodem żeby tkanki nie obumierały....... PS. Ja jezdze w SIDI VERTIGO i pomimo ze byly drogie t uwazam ze te pieniadze sa dobrze zainwestowane myśle że to wydatek na lata, też jestem ich Szczęsliwym posiadaczem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surv Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Nie pokazano dokładnie momentu "urwania" stopy, jednak ja jestem pewien ( no chyba, że skosił krawężnik obok ), że głupie polskie buty wojskowe "desanty" uniemożliwyłyby urwanie stopy temu debi.. człowiekowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 W zasadzie to niewiadomo czy on ma "oderwaną" stope. Fakt widać jak ona się dziwnie układa, ale koleś mówi że jest wypadek motocyklowy ze złamaniem w zasadzie to jest możliwe że go jakoś poskładali na druty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACos Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Tak czy owak ja osobiscie podziekuje i napewno nie wyjade nigdy w adidasach O_o (bez kasku i rekawic tez nie)Nawet gdybym mial przejechac tylko kilka metrow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 ja jak jade w teren to bez butow ani rusz ...no ale jak sie oglada filmy to w stanach tak wiekszosc jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Filmik daje do myślenia - ostatnio jeździłem do pracy na sprzęcie w adidasach, tam się przebierałem w "strój" odpowiedni do wykonywanych obowiązków. Wiedziałem, że sporo ryzykuję ale teraz po tym seansie napewno się nie wybiore w "kapciach" na przejażdzkę ... Życzę mu zdrowia ... i troszkę rozumu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 O kurde, nie najmilszy widok. Złamanie otwarte. Współczucie na maxa. Przestroga dla innych... Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 a mi po tym filmiku i jak postawilem na gume i zeslizgnal mi sie but i uderzylem o asflat to strzelil mi rozum do glowy i kupilem (nie mialem wtedy duzo kasy) jakis miesiac te o to buciki :http://moto-akcesoria.pl/product_info.php?...215b2f22cce66daJak kupowalem to byla przecena i kosztowaly 199zl, jestem bardzo zadowolony poniewaz jak za ta cene (za podobna kupuje adidaski w ktorych dotychczas jezdzilem :) ) sprawuja sie swietnie i od razu sie inaczej jezdzi na moto. Dosc wysokie, bardzo twardy przod i pieta z kostka.Po prostu polecam !!Pzdr. A co do filmu to masakra ;) , wspolczuje gosciowi, ale ogladajac filmiki z ameryki i tych stunterow to wysowam wnioski ze w ameryce ciezko idzie ze sprzedaza ochronnych ciuchow na moto :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi