Benek14 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja mam miejsce na akumlator, a akumlatora nie mam czyli da się wywalić :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 bo ktos mi mowil ze musi byc obieg a w dodatku jak nie ma akumulatora a uzywa sie swiatel itp. to cos z elektryki siada ale nie pamietam co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Tomcio widze ze zrobiles ogromne postepy! Pogratulowac :biggrin: a moto juz widzialem na zywo i dobrze sie prezentuje chociaz ja w DR'ce nic bym nie zmienial oprocz przedniej lampy bo jest szczerze mowiac paskudna :eek: Szkoda ze musialem sprzedac DR'ke no ale dzieki tej decyzji zakupilem TT-R 600 z ktorej jestem cholernie zadowolony mimo jej dosc sporej wagi. Tak na marginesie. Wiem ze duzo bylo tematow w stylu co po DR'ce 350 i moim zdaniem Yamaha TT-R 600 jest idealnym rozwiazaniem. Praktycznie niezniszczalny silnik mocy w sam raz, zawieszenie pierwsza klasa no i uniwersalnosc - czyli to czym sie wiekszosc z nas kieruje kupujac motocykl ;) Jedyna wada moze byc (dla niektorych) dosc spora masa - 140 kg z plynami oraz dosc wysokie ceny chociaz teraz roczniki 98 chodza po naprawde atrakcyjnych cenach. Koncze juz te przechwalki bo mnie jeszcze zlinczujecie :biggrin: ;) Dalej uwazam ze DR'ka jest idealnym sprzetem dla amatorow offroadu i osob dla ktorych uniwersalnosc jest podstawa przy kupnie enduro dlatego kiedys napewno ponownie u mnie w garazu stanie DR 350 bo jezdzilo mi sie nia rewelacyjnie :) SPRZEDAM SERWISÓWKE CLYMER'a DO SUZUKI DR 350 Z LAT 1990-1994 W JEZYKU ANGIELSKIM.PONAD 370 STRON !! Jak cos odzywajcie sie na PV. Pozdrawiam!! Edytowane 22 Listopada 2006 przez JACA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 http://moto.allegro.pl/item144318409_suzuki_dr_350.html < to jest ta najbardziej wypasiona wersja dr ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jesli chodzi ci czy jest to najlzejsza i najbardziej 'terenowa' z homologacja to tak - DR350S (ma kopke a rozrusznika brak). Jest jeszcze wersja N ale ja trudno spotkac :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item144318409_suzuki_dr_350.html < to jest ta najbardziej wypasiona wersja dr ?tak Jesli chodzi ci czy jest to najlzejsza i najbardziej 'terenowa' z homologacja to tak - DR350S (ma kopke a rozrusznika brak). Jest jeszcze wersja N ale ja trudno spotkac :/ POZDRO???? no to wlasnie spotkales!! Edytowane 22 Listopada 2006 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jesli chodzi ci czy jest to najlzejsza i najbardziej 'terenowa' z homologacja to tak - DR350S (ma kopke a rozrusznika brak). Jest jeszcze wersja N ale ja trudno spotkac :/ POZDRO no mi chodzi o tą wersję bez elektryki, żadnego aku Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 http://moto.allegro.pl/item144318409_suzuki_dr_350.html < to jest ta najbardziej wypasiona wersja dr ? Jeżeli to ta wyczynowa wersja dr'y(takie samo światło ma) i za taką kase :icon_eek: A na dodatek zarejestrowana :icon_eek: , cos w niej musi byc nie tak, jak taka cena :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Cena troche niska. Ja pare tygodni temu kupiłem DR 350S z 93r za 6tys do rejestracji. Moto technicznie w super stanie, po przeglądzie i regulacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jeżeli to ta wyczynowa wersja dr'y(takie samo światło ma) i za taką kase A na dodatek zarejestrowana , cos w niej musi byc nie tak, jak taka cena no tak mi sie wydaje ze to ta wersja hard, brak podnuzkow pasazera, plastikowy bak, inny gaznik, inna lampa, brak przelacznikow na kierownicy i bardzo prosty licznikCena troche niska. Ja pare tygodni temu kupiłem DR 350S z 93r za 6tys do rejestracji. Moto technicznie w super stanie, po przeglądzie i regulacjach.no nie ma co sie dziwic, motorki juz swoje najlepsze lata mja za soba i dziwnym by bylo zeby ceny rosly w gore, to jeszcze nie zabytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembi Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam !! Mam pytanko jak moge polerowac dekle silnika..czy ktos to z was kiedys robil...wiem ze sa specjalne do tego pasty a nawet slyszalem ze istnieje metoda na zasadzie jakiegos roztworu chemicznego!! Prosze o odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Temat o polerce dekli byl jak mnie pamiec nie myli w Mechanice Ogolnej :flesje: Poszukaj troche to tam na pewno znajdziesz wiecej odp niz tutaj :cool: POZDRO Edytowane 24 Listopada 2006 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 http://www.dr350.cjb.net/ -bardzo fajne dr-ki są tu w galerii, ci to muszą dbać o sprzęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam. Nikt na forum nie chce mi napisac czy jest ktos w wawie ktory zajmuje sie prostowaniem bakow metalowych. Musze wyprostowac bak w mojej Dr 350 takze prosze was moze ktos zna kogos kto mi wyprostuje, bo wlasciciele dr trzymaja sie razem pozdro i :buttrock: pomozcie znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Hmmm dowiedzialem sie jakie sa ceny prostowania baku oczywiscie caly proces az do lakierowania kosztuje od 350 do 450zl w takich granicach takze jak ktos bedzie mial pomysl zeby wyprostowac to odradzam taniej wyjdzie kupic uzywany bak :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi