Icea_PL Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ktos wczesniej szukal boczkow do dr, przy okazji znalazlem: http://allegro.pl/item957619544_dr_350_dr2...wki_boczne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Kłopoty z odpalaniem wyeliminowane,miałem filtr paliwa i dlatego nie ruszałem gaźnika,a widocznie jest jakaś niewielka nieszczelność w dolocie do gaźnika,lekkie garażowe czyszczenie gaźnika i moto pali elegancko...że też nie zrobiłem tego wcześniej... Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ktos wczesniej szukal boczkow do dr, przy okazji znalazlem: http://allegro.pl/item957619544_dr_350_dr2...wki_boczne.html ku*wa!! a ja 2 tyg temu za jeden z przesyłką zapłaciłem 100zł... Zebym wiedział wcześniej to odrazu bym kupił, ale teraz już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWIATpl Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ma ktos rurke olejawa do dr 350 cala nie spawana na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Panowie, oddam w dobre ręce http://www.allegro.pl/show_item.php?item=972861156 yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenzo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 witam, ostatnio podczas jazdy przestały mi działać kierunki, jaka może być tego przyczyna ? sprawdzałem styki, bezpiecznik niby wszystko w porządku, reszta elektryki mi chodzi (światła, klakson, licznik) jest taka możlwość że przepalił mi się przerywacz od kierunków i wtedy żadne nie działają ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Najprawdopodobniej padł Ci przerywacz kierunków. Dziewczęta, w mojej DR zbliża się remont. Chciałem was zapytać ile może mnie wynieść szlif cylindra, docieranie zaworów, itd. http://moto.allegro.pl/item972703991_tlok_..._j_0_50_ss.html czy taki tłok bedzie ok? bo na wosnera mnie nie stać:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 włochatku,użytkowników dr coraz mniej... :D powiem Ci tak,szlifowanie (zapytaj w motor-tech),sam chętnie się dowiem,docieranie możesz zrobić sam jeśli gniazda i zawory będą ok,co do tłoka,spróbuj poszukać czegoś w podobnej cenie ale może innej firmy,na twoim miejscu pożyczył bym kasę i kupił jednak wossnera jeśli chcesz mieć drkę na dłużej,zdolny jesteś to zarobisz przez wakacje :P w ogóle ile ci spala tego oleju? bo może nie warto przed wakacjami sie w to pakować,mogą ci wyjść dodatkowe koszta i będziesz w dooopie,a juz całkiem inną drogą to najpierw rozbierz,pomierz i dopiero zobaczysz czy np w ogóle potrzebny jest szlif,albo czy coś innego nie jest do wymiany/naprawy(np prowadnice zaworowe) ps.drki to niezłe sprzęty...ale przy xr wymiękają :] Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dużo. Dziwnie to zabrzmi, ale z 0,4-0,5L na 100km przy pałowaniu. Nie mam na razie nic kasy, dlatego rozbierał nie będę, bo będzie musiała stać nie wiadomo ile. Dużo. Dziwnie to zabrzmi, ale z 0,4-0,5L na 100km przy pałowaniu. Nie mam na razie nic kasy, dlatego rozbierał nie będę, bo będzie musiała stać nie wiadomo ile. XR napewno leprza, ale nie mam funduszy na zmiane motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vincenzo Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dzięki za pomoc, panowie a znacie dobrych mechaników albo serwisy do ddrek z warmńsko-mazurskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Szlif, tłok i niezbędna regeneracja to wydatek ok 1500zł w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nie stać mnie na naprawy w serwisie... Bo kasują jak za zboże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 1500zł >połowa jezeli sam poskładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Co wy za 1500zł chcecie robić w tym silniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Co wy za 1500zł chcecie robić w tym silniku?? Tłok, szlif, uszczelki, łożysko, regulacja zaworów x2 + robocizna ... coś pominąłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi