włochatyDR Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Panowie, czy wiecie może gdzie mógł bym dostać akcesoryjne owiewki do DRki? W serwisie powiedzieli mi 200zł.... :banghead: używek nie ma, wiec może skusił bym się na acerbisa lub ufo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1984 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Panowie, czy wiecie może gdzie mógł bym dostać akcesoryjne owiewki do DRki? W serwisie powiedzieli mi 200zł.... :banghead: używek nie ma, wiec może skusił bym się na acerbisa lub ufo. Nie wiem czy takie coś jak akcesoryjne owiewki do DR istnieje [?], nawet na niemieckim ebay-u nigdy takich nie widziałem, co oczywiście nie wyklucza, że takowe są/były produkowane... Czasami na allegro pojawiają się połamańce-podrapańce i są one dość drogie, więc albo serwis albo polowanie na allegro tudzież ebay-u :icon_rolleyes: Chociaż w Niemczech też nie za ciekawie to wygląda... http://cgi.ebay.de/Suzuki-DR-350-Seitendec...=item1e59194fe2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam !!!!!!! NIegdys mialem suzuki dr 350 S. Czy ktos z was moze ma moje niegdys Suzuki zolte z boku na siedzeniu miala napis BECKER POZDR !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam !!!!!!! NIegdys mialem suzuki dr 350 S. Czy ktos z was moze ma moje niegdys Suzuki zolte z boku na siedzeniu miala napis BECKER POZDR !! http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/DR_350/7523 Tu jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyga1990 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam!!! od miesiaca jestem posiadaczem dr-ki wszystko było by git jak bym nie mial problemu z sprzęgłem cały czas sie slizga... jak popuszcze na regulacji w manetce zrobie jakies 4 km i jest to samo;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Wymień przyjacielu olej, jeśli to nie pomoże, to są już zurzyte poprostu tarcze sprzęgła. Koszt ok 200zł, uszelka 25, jeśli zrobisz sobie sam, roboty na 2h jak niemasz wprawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyga1990 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Wymień przyjacielu olej, jeśli to nie pomoże, to są już zurzyte poprostu tarcze sprzęgła. Koszt ok 200zł, uszelka 25, jeśli zrobisz sobie sam, roboty na 2h jak niemasz wprawy. Pozdrawiam Dzieki wielkie!! filtr oleju mam tylko olej musze kupic;) a orientujesz sie czy dostane orginalne tarcze??;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jasne że tak, w serwisie Suzuki załatwią Ci tarcze w ciagu 4-5dni roboczych, nie ma z tym najmniejszego problemu. Poszukaj najbliższego serwisu Suzi, zadzwoń i wszystko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyga1990 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 dziękowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simone Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Panowie, czy wiecie może gdzie mógł bym dostać akcesoryjne owiewki do DRki? W serwisie powiedzieli mi 200zł.... :banghead: używek nie ma, wiec może skusił bym się na acerbisa lub ufo. hej, a czy te 200 pln to za sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Oczywiścię że za sztuke.... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) Heja, Czy do wymiany przednich uszczelniaczy będę potrzebował jakiegoś specjalnego-kombinowanego klucza? Na schemacie nie wiedzę żadnej śruby od wew. lagi... ? Wystarczą podstawowe narzędzia? Wymieniałem kiedyś uszczelniacze w DT i z tego co pamiętam wystarczyły zwykle narzędzia... Aha... i drugie pytanie, jaki napędzik kupić i gdzie. Potrzebuje czegoś na długie przeloty. DID - ale który? pzdr Edytowane 25 Lutego 2010 przez Icea_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 DO wymiany żadnych specjalnych kluczy nie trzeba, a napęd możesz zakupić w larssonie, lub na klasie. Łańcuch najlepiej oring wzmacniany, za ok. 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 DO wymiany żadnych specjalnych kluczy nie trzeba, a napęd możesz zakupić w larssonie, lub na klasie. Łańcuch najlepiej oring wzmacniany, za ok. 300 zł Ok, to wiem, larssona mam pod domem - ale strasznie zdzierają. Którego DIDa kupić? Podobno na allegro chodzą podróbki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Polecam łańcuch RK, mam taki w DR teraz założony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi