qba Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 "zakladasz" stopki robisz u rzeczoznawcy orzeczenie ze jest na dwie osoby a potem do urzędu i tyle Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@welek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Przerabial ktos z Was SHC na S lube N? Mam na mysli wyrzucenie calego systemu SHC wraz ze zmiana przedniego i tylnego zawiasu. Prosze o info na pw lub na gg (zawsze jestem niedostepny). no wlasnie... przylaczam sie do pytania! ewentualnie jak to ustrojstwo probowac zregenerowac? Bo caly system padl i moto siedzi nisko gleby. Mysle ze przyczyna moze byc brak oleju w ukladzie, gdzie sie go dolewa? Przez te dwie sruby inbusowe nad amorem? Nie zalezy mi na regulacji, tylko na podniesieniu calosci wyzej. Moze mozna to jakos zaslepic, podkrecic itp...zeby na stale bylo wysoko?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam napiszcie mi coś o wersji Suzuki Dr 350 SH SK 42 B z 1994 czym się różni od Suzuki DR 350 S ?? Jakieś wady zalety itp ?? Dzięki czekam na szybką odpowiedż. :icon_razz: Kolega pytał a nikt nieodpisał.Też się zastanawiam czym sie różni wersja dr 350 SH96r. od zwyklej wersji?pomoże mi ktoś rozwikłac ten problem?Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) rozrusznik ma i o mase rozrusznika wiecej wazy i tyle roznic Edytowane 18 Lipca 2007 przez mr.zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 rozrusznik ma i o mase rozrusznika wiecej wazy i tyle roznichmm dziwne bo u mnie pisze ze jest to wersja SH a rozrusznika nie mam.:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wersja z rozrusznikiem to wersja SE od roku 95. A o wersji SH nigdy nie słyszałem. Może masz UPS z przodu a nie masz pełnej regulacji jak SHC?? Daj foto tej wersji. Pozdrourban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) witamznajomy kupił 350-ke i pod 2 dniach padł moduł ma ktoś może na zbyciu? wychodzi z niego 11 kabli a może pasuje od innego modelu? Edytowane 18 Lipca 2007 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 witamznajomy kupił 350-ke i pod 2 dniach padł moduł ma ktoś może na zbyciu? wychodzi z niego 11 kabli a może pasuje od innego modelu?a nie lepiej bedzie oddac do naprawy moduł bo uzywany modul napewno kosztuje. Kumpel mial zepsuty modul caly róg modulu sie nadkruszył i zaplacil za naprawe jedyne 200zł. Pzdro 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@welek Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 a nie lepiej bedzie oddac do naprawy moduł bo uzywany modul napewno kosztuje. Kumpel mial zepsuty modul caly róg modulu sie nadkruszył i zaplacil za naprawe jedyne 200zł. Pzdro 350 Ceny uzywanych modulow oscyluja w granicach 300-350 zl tak wiec nie wiem czy jest sens naprawiac za taka kase. Na 90% modul powienienes dostac tutaj:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M162040pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 ok, dziękimoże ma ktoś jeszcze jakies namiary na osoby handlujące częsciami do 350-tek? gdzie można naprawic moduł? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Wersja z rozrusznikiem to wersja SE od roku 95. A o wersji SH nigdy nie słyszałem. Może masz UPS z przodu a nie masz pełnej regulacji jak SHC?? Daj foto tej wersji.Pozdrourban Zdjecie postaram sie wstawic niedlugo.ale upsów ja nie mam z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ma ktos gaznik TM 33 (mechaniczny) jak ktos by mial to prosil bym o podanie ustawien takich jak ilosc obrotów sruby od mieszanki i na jakim oczku znajduje sie iglica za odp. pozdro 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Wymieniał ktoś z szanownych posiadaczy DR łańcuszek rozrządu?Jeśli ktoś mógłby opisać jak to zrobić na forum myślę że nie tylko mi by się taki opis przydał... P.S Jak się zdejmuje starter? ;) Odkręciłem śróbkę blokującą, wysuwam nieco starter i się w pewnym momencie blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Wymieniał ktoś z szanownych posiadaczy DR łańcuszek rozrządu?Jeśli ktoś mógłby opisać jak to zrobić na forum myślę że nie tylko mi by się taki opis przydał... P.S Jak się zdejmuje starter? :icon_razz: Odkręciłem śróbkę blokującą, wysuwam nieco starter i się w pewnym momencie blokuje. O jaki starter ci chodzi?? Elektryk czy kopka?? Bo jak kopka to trzeba uzyc niestety tylko sily (sam to ostatnio sciagalem). Zlap mocno i ciagnij pulsacyjnie a po trochu bedzie schodzic. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_a4 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja mam chyba szczescie do zdemolowanych DR350S... :biggrin: Znalazlem kolejną, w której słychac stuki w gornej czesci silnika i kopci na biało z wydechu. Rok '92, nowe kapcie i napęd. Cena 3000 do zaplaty. Moto dobrze odpala.Pytanie do osób które znają temat z autopsji czy warto się w to pchać i inwestowac remont??? Mam przeznaczone max. 4000 na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi