qba Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 kupilem ten sam do tt :banghead: tylko ze za 100 :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 CześćChcę wymienić u siebie podnóżki, bo oryginalne są bardzo wąskie i mało wygodne. Czy ktoś z Was zmieniał u siebie i czy macie jakieś namiary, gdzie szukać/kupić?Gajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam Panowie! :notworthy: http://www.allegro.pl/item179329608_suzuki...1_red_bull.html Aukcja dochodzi do konca. Znalazlem 650 dla siebie i cena poszla w dol.Pozdrawiam i chetnych zapraszam do licytowania. MisiekTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Czesc,rozebralem dzis przod moto,zdjalem owiewke w celu poszukiwania przerywacza kierunkow, i chyba go wogole nie miam bo mam jakas kostke wolna w ksztalcie litery L...mozecie mi powiedziec czy to wlasnie jest kostka od przerywacza i czy ma ktos z was przerywacz na zbyciu bo chyba szukam :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironh Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) witamod niedawna użytkuje DR350 i mam pewnien nietypowy problem: DRka ...przepala mi spodnie :biggrin: nad butami.Brat ma to samo.Wiadomo ze to od kolektora,ale jak temu zaradzic??Da sie kupić jakąś dłuższą osłonę? Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez ironh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M415690 Sorki za spam Pozdrawiam serdecznie! P.S. Dla zdecydowanych moge dozucic nowy kask Madhead MisiekTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam wszystkich DR-owców:D:D :notworthy: Jako ze pusto w tym temacie cosik napisze, a mianowicie wkocnu pomalowalem wydech w mojej DR, wyglada pieknie. Jezeli bede mial czas to porobie kilka fotek i wrzuce... A przez ta przerwe co forum nie dzialalo, doszlo jakis wlascicieli tych pieknych sprzetow jakimi sa DR 350?? Pozdrawiam urban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Urban - moze przyjedziesz jutro do piły na poligon byly pojezdzic?? Ja sie wybieram Urban - moze przyjedziesz jutro do piły na poligon byly pojezdzic?? Ja sie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Mam pytanie: Jakie jest standardowe przelozenie (ilosc zebow) w zestawie napedowym do DR'a?? I ile na takim przelozeniu ten moto powinien poleciec :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 14czasami 15 i 43 - wersji N 14 i 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Hmpf... A jak mam 13x48 to duzo traci na predkosci?? Dodam ze moja to wersja S. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Do endurzenia to za wolne chyba - ja mam 14 i 48 i to by tak bylo w miare i na tor i do lasu 100km/h mam przy ciut ponad 6000obr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Urban - moze przyjedziesz jutro do piły na poligon byly pojezdzic?? Ja sie wybieram Urban - moze przyjedziesz jutro do piły na poligon byly pojezdzic?? Ja sie wybieram Dopiero teraz przeczytalem Twojego posta, a co do smigania do Pily to nie ma szans bo mi rodzice nie pozwalaja. I tak cud ze wogole w naszym tereni smigam. Bo te nasze gory to oblatuje sobie, ale tez mialem problem z policja i miesiac nie jezdzilem, wiec poki prawka nie ma to zadnych wypadow dalej nie bedzie:/ Jak zdam to sie odezwe, a ze beda wakacje to sie polata. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam,mam pytanie do was natury technicznej.Mam problem z zaworami,wyreguluje je,odpalam motor i jest cisza,nie slychac cykania zaworow,przejade ok 20-30 km i znowu slychac cykanie zaworow,przejezdzam ok 100 km i mocno juz stukaja wiec znowu regulacja(oczywiscie na zimnym silniku) i tylko wydechowe maja luz,wiec je reguluje,odpalam i znowu cisza,i tak problem juz mi sie 3 raz powtarza:( Nie wiem co jest grane..?? czy moze miec wplyw zbyt slabe przykrecanie nakretek kontrujacych??czy moze cos innego,prosze o jakas rade co zrobic zeby bylo ok bo juz nic mi do glowy nie przychodzi..??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ogólnie to ciekawe zjawisko masz kordek, spróbuj mocniej dokrecic nakretki kontrujace, a jezeli nie pomoze, to moze walek zjada dzwigienki lub na odwrót. bys musial zwalic pokrywe walka ta duza i zobaczyc co jest nie tak, a cos jest i moze byc nieciekawie. Moze masz juz walek wytarty i puka, wiec regeneracja Swiatek Bydgoszcz wita. To taki maly zarcik na ponury problem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi