Strzalek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mo-cher JA mam wersje z rozrusznikiem 94 rok i też jest ciężka.ciężko idzie na koło,szwagier ma shc to już prawie w ogóle.To nie wina motocykla tylko kierowcy.Moja shc szla z pierszych 3 biegów.Na 1 i 2 samym gazem i szarpnieciem stawialem a przy trójce trzeba byo strzelić ze sprzegla. Kolegi DR wersja na zwyklym przodzie też tak kolo podnosi. Radze wiec potrenować a nie zwalać wine na motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 No dobra ludkowie. Dzięki za odzew; chyba macie rację. Może po prostu ulegam "modzie", jeśli w tej kwestii w ogóle można mówic o czymś takim. W pewnych sytuacjach po prostu trochę czuć te kilka zbędnych kilogramów. DR jest DRem (tylko albo aż). :roll: Cóż, apetyt rośnie w miarę jedzenia!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 chłopaki wiecie moze ile moga kosztować klocki hamulcowe do dr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 chłopaki wiecie moze ile moga kosztować klocki hamulcowe do dr Smile ceny są różne w zależności od firmy, wachają się pomiędzy 60-100zł, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 z 9 dychów...!? No, widzę, że małe przygotowanko do sezonu w toku!Mój kuń tyż na warsztacie... Sam grzebiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 pocwicz troche i schudniesz na to samo wyjdzie W normalnej jeździe tak ale np przy skokach tak nie jest.Przy skoku jak lecisz,to mozna powiedzieć że osobno leci motocykl a osobno ty,chodzi o nacisk(w locie go praktycznie nie ma).Więcj czym cięższy motocykl tym szybckiej spada w dół,co to duz mówić siła grawitacja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Wazzabii napisał:pocwicz troche i schudniesz na to samo wyjdzie ..ale ileż można chudnąć!? Niee no, co prawda to prawda. Gdybym wcześniej miał większe rozeznanie szukałbym eSki, albo czegoś takiego; mimo wszystko chyba wybrzydzam. ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 z 9 dychów...!? No, widzę, że małe przygotowanko do sezonu w toku!Mój kuń tyż na warsztacie... Sam grzebiesz? No takie drobne rzeczy w mojej Dr sam wymieniam natomiast jesli chodzi o silnik i takie tam to sie w to niezaglebiam jak narazie, bo kupilem go 8 miechów temu z niemiec i gosciu robil remont silnika za 500 Euro w nim. tylko wlasnie te klocki z przodu mam do wymiany, oraz opony bo mam kostke. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mógłby ktoś dla mnie zrobić takie małe podsumowanie? Jakie są wersje DRki? Czytałem cały temat ale jakoś nie utrwaliło mi się to we łbie. Chodzi mi o literke, wagę tej wersji i coś charakterystycznego, np usd itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Mógłby ktoś dla mnie zrobić takie małe podsumowanie? Jakie są wersje DRki? Czytałem cały temat ale jakoś nie utrwaliło mi się to we łbie. Chodzi mi o literke, wagę tej wersji i coś charakterystycznego, np usd itp. Jeśli chodzi o literke to zależy od rocznika sa takie modele:DR 350 DR 350 NDR 350 SDR 350 SEDR 350 SHDR 350 SHC Natomiast jeśli chodzi o wage z tego co czytalem i widzialem jak szukalem dla siebie dr to maja wage okolo 140kg. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Natomiast jeśli chodzi o wage z tego co czytalem i widzialem jak szukalem dla siebie dr to maja wage okolo 140kg. Very Happy Moja SHC zatankowana wazyła 136kg ale wersja na zwykłym przodzie z 95 bez elektrycznego rorusznika 124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Mam do was pytanko kto jest może z woj opolskiego bo chcialbym sobie z kims pojezdzic troche jak sie ociepli po bezdrozach. A w mojej małej miescinie nie ma z kim bo raczej nikt nie gustuje w enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Mam do was pytanko kto jest może z woj opolskiego bo chcialbym sobie z kims pojezdzic troche jak sie ociepli po bezdrozach. A w mojej małej miescinie nie ma z kim bo raczej nikt nie gustuje w enduro. ja jestem z opolskiego :) , Wołczyn, niedaleko kluczborka, wpadnij jak sie ociepli to pośmigamy ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja jestem z opolskiego , Wołczyn, niedaleko kluczborka, wpadnij jak sie ociepli to pośmigamy pozdro no spoko tylko ja widze ze lekko bede za toba w sumie masz hondke :) ale odezwe sie jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszmi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 CO MYŚLICIE O ZAMONTOWANIU DO DR 350 CHŁODNICZKI OLEJOWEJ.CZYTAŁEM KIEDYŚ OPIS DO XT LUB XL.GDZIE MOGE ZNALEŚĆ I ZA JAKĄ CENE OKLEINE NA CAŁY MOTO.POSZUKUJE TEŻ ZBIORNIKA METALOWEGO,PONIEWAŻ POSIADAM PLASTIKOWY AERBISA I CHCE GO WYWALIĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi