pikus91 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Skontaktuj sie z seba z złotowa nie pamietam nicku. On mial przerobiane kola od gs-a pod dr-e, pisal kiedys w tym temacie jak to zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KTMGS125 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Powiedzcie mi jaka jest długość linki sprzęgła do dr 350 bo ja nie mam dostępu do swojej aby ja zmierzyć a potrzebuje tego na gwałt:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmos Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Hej Panowie, potrzebuje pilnie boczna,, plastikową osłone na lage do wersji z upsami.Lewą konkretnie.Niedawno jakis koles mial do sprzedania na allegro ale aukcja sie skonczyla, ale nie wiem czy poszly,MOze ma ktos do tego goscia jakies namiary to bylo by milo:) Z góry dzieki za pomoc i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 SPRZEDAM !!!!!!!!! http://www.allegro.pl/item397658457_suzuki...cowa_przod.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz_w4 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 WitamCzy ktoś z was nie ma przypadkiem,lub wie kto ma do sprzedania kopkę do DR 350???Moja ze wzgledu na to ze była wczesniej spawana i reanimowana już odmówiła posłuszeństwa na dobre.Prosze o ewentualne info.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli DR Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 witam panowie mam do sprzedania sportowy gaźnik do DR 350 który pochodzi z wyczynowej wersji DR 350 z 92 roku. Jakby ktoś był zainteresowany TM 33SS to prosze pisac na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Przepraszam ze w tym temacie,ale do tematu o dr 125 mało kto zagląda. Wiec zadam pytanietutaj. Mam wymienione pierścionki w DRce ale niewiem ile mam ją docierac, mechnik który mi ją składał mówł ze musze docierac, uwaga! 2000km!!!! :icon_question: przeraziłem sie kiedy to usyszałem. Moze mechnik sie mylił,powiedcie mi co o tym myslicie. I jeszcze jedno pytanko, co ile robic przerwe aby nieprzegrzac maszyny. Zgóry dzięki i bardzo przepraszam za off top :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Przepraszam ze w tym temacie,ale do tematu o dr 125 mało kto zagląda. Wiec zadam pytanietutaj. Mam wymienione pierścionki w DRce ale niewiem ile mam ją docierac, mechnik który mi ją składał mówł ze musze docierac, uwaga! 2000km!!!! :icon_question: przeraziłem sie kiedy to usyszałem. Moze mechnik sie mylił,powiedcie mi co o tym myslicie. I jeszcze jedno pytanko, co ile robic przerwe aby nieprzegrzac maszyny. Zgóry dzięki i bardzo przepraszam za off top :crossy:Jeździj normalnie, nie za wolno, nie za ostro ale nie mul jej. Nie trzymaj długo stałych obrotów, najlepiej wyciągaj na obroty przy zmianie biegów tak by silnik pracował w pełnym zakresie. Przerwy rób jak będziesz jeździł w terenie. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jeździj normalnie, nie za wolno, nie za ostro ale nie mul jej. Nie trzymaj długo stałych obrotów, najlepiej wyciągaj na obroty przy zmianie biegów tak by silnik pracował w pełnym zakresie. Przerwy rób jak będziesz jeździł w terenie. no i nie zapomnij o jak najczęstszym hamowaniu silnikiem z wysokich obtorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 no i nie zapomnij o jak najczęstszym hamowaniu silnikiem z wysokich obtorow A mozna wiedziec po co?? Z taka teoria sie jeszcze nie spotkalem :lalag: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 . Przerwy rób jak będziesz jeździł w terenie. Cały czas jezdze w terenie. Ja zatrzymuje sie co ok. 2-3km czy to zaczesto? Dodam ze DRka niema zbytniego obiążenia bo jezdze po szutrowych,twardych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13mario77 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam.Pozwolę sobie dołączyć się do tematu i zapytać czy ktoś z was ma może w DR-ce gaźnik T36. Przydał by mi się jakiś schemat do tego gaźnika i dane regulacyjne. Ostatnio czyściłem swój, nie regulowałem bo chodzi ok a poza tym nie mam żadnych danych regulacyjnych do niego. Poszukuję jeszcze statora do 350S z 91 roku bo dwa dni temu uszkodziłem swój. Czy ktoś z was naprawiał może stator?pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 DR-ce gaźnik T36. Przydał by mi się jakiś schemat do tego gaźnika i dane regulacyjne. było storne wcześniej. Poza tym lookni tu: http://www.satfilm.pl/~dr350/ stator stator :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Stator z angielskiego to stojan :P Plytka z cewkami w magnecie. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A ma ktoś może do sprzedania ten wykręcany wizjer ( dekielek w pokrywie zapłonu ) do obracania wałem? Z mojego cieknie olej, ciekawe nie?? Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi