buchalter Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 No i ja w końcu na coś się zdecydowałem. Szybka decyzja i jest :) . Cała procedura rejestracji sprowadzonego moto zajęła mi 6 dni (to chyba szybko ?). Szkoda, że już końcówka sezonu, ale za to ceny coraz bardziej interesujące. Zdjęcie w galerii (osobistej oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Gratulacje :-) 535 jest nie do zajechania :) Tylko gdzie ta galeria?? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 pewnie chodzi o galerie prywatna, ale tam tylko jedna fotka jest: http://forum.motocyklistow.pl/album_person...hp?user_id=6650 W kazdym razie gratuluje maszynki i oby dzielnie sluzyla :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 bardzo zadbany sprzęcik :) też mam sentyment do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Gratki!! :) Ładny sprzęcik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 bardzo szybko wszytko załatwiłeś - wręcz ekspresowo - dziwne że nie czekałeś na deklaracje że jesteś zwolniony z podatku ładna maszynka - muszę zimą taką żonie kupić gratulacjępozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buchalter Opublikowano 13 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 dziwne że nie czekałeś na deklaracje że jesteś zwolniony z podatkuCzekałem. VAT-24 złożyłem w czwartek a w poniedziałek zaświadczenie było do odbioru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Właściciele VIRAŻEK łączcie sięGRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Gratuluję pięknej Viraszki. :) Jest suuper na zdjeciu. Ile za nią dałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Gratuluję pięknej Viraszki. :) Jest suuper na zdjeciu. Ile za nią dałeś??ja bym raczej napisal ile pan za nią dal :>A tak poza tym to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buchalter Opublikowano 13 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Ile za nią dałeś??6500 plus koszty rejestracji (60' date='00 zł tłumaczenie, 157,50 zł zwolnienie z VAT, 625,00 zł wydział komunikacji, 40,00 zł ubezpieczenie. Chyba o niczym nie zapomniałem).ja bym raczej napisal ile pan za nią dal :>Myślałem, że na forum nie ma żadnych panów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Gratuluję zakupu piękoności, sama niedawno siupałam do Niemiec po swoją i jeździ jak złotko :). Nasi sąsiedzi bardzo dbają o dwa kółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Myślałem' date=' że na forum nie ma żadnych panów[/quote']z tym tez sie zgodze...Ale juz sie spotkalem z tekstem typu " co ty gowniarzu piszesz on mogl by byc twoim ojcem" albo " szacunku !" no i wiadomo wszystko ma swoje normy :)Ale jezeli tak to miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy369 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Gratulacje!Do zobaczenia na drodze!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Witam. Myślę że jak pojeździsz sezon to dojdziesz do wniosku że mógłby mieć np 750. Wiem po sobie. Ale jak przemyślisz temat to powiesz że 535 to dobry wybór. Ważne żebyście się polubili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi