mlodywital Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Ja tam nic do geji nie mam przynajmniej z rana nie zaczynają nawijać jak moja żona. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Hehe... dobrze, że powiedzieliście bo już chciałem 46 naklejać na moto... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Ja tam nic do geji nie mam przynajmniej z rana nie zaczynają nawijać jak moja żona. :-Daz nie zapytam skad to wiesz :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 streetstorm, zamiast dawać powody małolatom do rozważania na temat czy Rossi jest gejem, czy też nie - pojeździłbyś trochę z nami, ostatnio obiecałeś i co ??? a podobno twoja maszyna robi trochę hałasu :evil: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 idąc tym tokiem' date=' następnie trzeba będzie spalić całą stajnię Yamahy w dalszym czasie wszystkie ich produkty, potem hondęcholera źle się dzieje[/quote'] wara od mojej hondy :evil: przez jednego pedała palić wszystkie motocykle? przypuszczam, że każda marka ma swoich fanów wśród pedałów... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 slowo harcerza - moze byc ustawka na niedziele - spoko :evil:w sobote musze poszalec z kobita i jej GS500to jest szansa ze w niedziele dostane wychodne :) a w miniona niedziele nawet budzik nastawilem... ale niestety - nie dalem rady... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 przez jednego pedała palić wszystkie motocykle a ty skąd wiesz, że pedał ??? w plecy go drapiesz co weekend ??? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 az nie zapytam skad to wiesz :> :oops: :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 no wlasnie - niezle wnioski :evil:ja nie napisalem ze jest pedalem... panie, panie co mi pan tu sugeruje... buhahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Ciekawy temat :evil: A tak serio to nierozumiem co za różnica czy jest gejem czy tez nie jest? Człowiek jak kazdy inny i ma prawo jezdzic na czym chce...(tylko bez skojarzen :) ) A moze po prostu nie mozecie ścierpiec ze homoseksualista tez potrafi tak świetnie jezdzic, a coniektórzy hetero jeszcze do tego nie doszli... :? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Za chwile juz będą dyskutowac w jakiej pozycji Vale lubi TO robić PEWNIE NA JEZDCA :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Jest gejem czy nie spadam do domku wymienić oliwkę. (kto smaruje ten jedzie :-D :-D :-D :-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 http://www.gay.tv/ita/magazine/we_like/det...aglio.asp?i=157 proponuje przegladnac fotki[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 W jakimś wywiadzie, zdaje się w SM Rossi wspomina, że ma dziewczynę. Ale to tylko tyle. Koleś o którym piszecie, to jego kumpel ze szkoły, który teraz towarzyszy mu w wyścigach jako "pomoc" i opiaka nad motorhome`m. Tak wyczytałem w tym wywiadzie. A jaka jest prawda, nikt nie wie. Nawet jak Rossi jest pedziem, do tak naprawdę nie jest to ważne. jest najlepszym kierowcą i tyle. A może poprostu nie ma czasu na dziewczyny - treningi, zawody, wyjazdy itp. Ostatnio śmigałem R6 z numerem 46 i jakoś nie czułem dyskomfortu 8) , tylko cieszyłem się, że mam pod dupą maszynę z grafiką zaprojektowaną przez mistrza świata. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Wszystko wskazuje, ze jest. Ja jestem o tym przekonany od kilku miesiecy- od czasu gdy jakis koles przyslal mi jakis przedruk z gazety czy cos takiego- bylo tam napisane, ze zdaje sie okreslil konkretnie komus z dziennikarzy co i jak-nie pamietam juz. Do tego ten jego wypiety tylek przed kazdym wejsciem na moto i majstrowanie kolo torebki i ,black hole' juz na moto, pelno rozhisteryzowanych dwudziestoparoletnich kedzierzawych cherubinkow w zoltych daszkach, no i te barwy,maluneczki,sloneczka,ksiezyce (nie ublizajac nikomu kto tak sie nosi-ja po prostu nie przepadam!)... 8O Nie przeszkadza mi to zupelnie- niech robi z dupskiem co tylko mu sie podoba byle to nie weszlo w krew innym mistrzom :) . Nie przeszkadza Mu to byc jednak najlepszym, nie da sie ukryc ...A w ogole to niech juz spada do F1 i pozwoli na najwyzsze pudla innym :) P.S. A ladne kobiety, z ktorymi nie czesto jest widywany- ale jest- zawsze beda sie krecic i fotografowac ze znanymi ludzmi...to nic nie znaczy [ Dopisane: 07-09-2005, 00:11 ]Ostatnio śmigałem R6 z numerem 46 i jakoś nie czułem dyskomfortu , tylko cieszyłem się, że mam pod dupą maszynę z grafiką zaprojektowaną przez mistrza świata= pewnie miales normalne siedzenie...(kawal o zakonnicach...)- oryginal pewnie jest zmodyfikowany :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi