brudny_harry89 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 to pewnie i ja wpadne, jak nie z krisem to samemu, ale bede, moze wychacze jakies tanie bajerki apropo HONDY :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinin Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 ja tez moze wpadne chociaz mam troche dalek ale niemoze mnie bazarek ominac :) :D :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Jest nawet taka opcja że i ja się stawię (I-szy raz w Poznaniu) ale to nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 ja jestem jutro od 7 do ok 12 ;) mam nadzieje że wypatrze coś fajnego :flesje: może jakąś kurteczkę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Bede kolo 8 - 9. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 A ja nie będe jednak zmieniły się plany i jade do Lublina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Pozański Motobazar - rozczarowaniemało sprzetów, kupa ludzi z ulicy którzy przyszli poogladaćdo tego zimno. padało, ciuchy bardzo odpustowe :mrgreen: maszyny albo bez papierów albo bez rejestracji albo po prostu słabe i zużyte he he...duzo plastików, sporo "Shadołów" i DragStarów wymiatały te rowery pełne rdzy bez łańcuchów i pedałów he heoraz "krosiki" dla najmłodszych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Ogolnie bylo spoko- duzo stoisk z ubraniami i szczegolnie te w kartonach za smieszne ceny !! Kupilem tam spodnie hein gericke z carbonowym ochraniaczem na kolana, tekstylne za 80 zyli. Dodatkowo rekawiczki z protektorami za 70 zyli. To mi sie wlasnie podoba- jakies przetarcie niemiec to wyrzuci na smietnik. Polak przyjedzie kupi i sprzeda na bazarze, a ja przynajmniej mam super ubranie za mala kase. Minusy - troche malo stoisk (czesci.itp, bo ubran bylo ok), drogi wstep (mogli by znizyc chociaz do 5), srednia pogoda. Poza tym bylo spoko ;) Pozdrowienia dla Mikaelsa z forum ktorego spotkalem i reszty pilskiej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Byłem, kupiłem sobie komplet ręczników KTM :mrgreen: :mrgreen: Poza tym kicha. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Byłem' date=' kupiłem sobie komplet ręczników [/quote']bylem po tylna oponke i nic ciekawego nie znalazlem. W efekcie 5 minut jazdy od motobazaru dupneli mi dowod, sam pan duze K. (niech go ch*j strzeli!). A mialem jechac do Lodzi na slub kumpla, madafaka... ;) Jutro jade zobaczycz jeszcze raz, bo ma byc juz Jarek z oponami (duza ciezarowka, zmienia zawsze na miejscu) - moze sie cos uda wyhaczyc. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Pytanie do tych co byli dzisiaj. Czy widzieliście jakieś buzery i buty na enduro? Bo ja dzisiaj nie mogłem jechać i nie wiem czy jest po co jechać jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 FAT to dobrze że bedzie ciężarówka z oponami bo te dzisiaj co były to mała przesada z cenami a tak w ogóle nic ciekawego nie było wśród opon a polowałem na jakąś 180. :? Jutro te wpadne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 dupnęli Ci dowód :?: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 dzisiaj co były to mała przesada z cenami a tak w ogóle nic ciekawego nie było wśród opon a polowałem na jakąś 180. :? no dokladnie, tez szukalem 180. Gumis nic ladnego nie mial, bo dopiero jedzie we wtorek po towar. Tzn. mial jednego Road'a, ale powiedzial ze to nie jest opona dla stalych klientow ;-) A u innych to albo kolkowane za 200zl, albo z bieznikiem starczacym na dwa miesiace jazdy, albo ze spilowanymi znacznikami zuzycia (no to juz jest szczyt!). Mam nadzieje, ze Jarek dzisiaj faktycznie bedzie i cos sie uda wybrac. PGR: no, zabrali w sensie, policja. W sumie calkiem slusznie... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Z samego rana w niedziele było już sporo osób. W miarę ilościowo sprzętów no i częsci. Miałem trochę za mało siana by kupić już coś na przyszłość ;) Pozrdowienia dla LUZIPOWER. Ojciec ciebie rozpoznał i sam miałem tą przyjemność zobatrzyc na jakim sprzęcie jeździsz. It's good. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi