mła Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 WSK :!: bo to inwestycj na czas, teraz nią pojeździsz, potem odstawisz, postoi, zrobisz kapitalkę i będziesz miał już jako zabytek. Tyle że dostać dobrą wsk 175 z papierami ( odpowiednimi do rejestracji) nei jest tak łatwo jak mz . Jakbym miał kupować ze względu na nowoczesność, to doskładałbym troche więcej i rozglądnał się za starszą cg 125 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 mła ma racje... A jaka radosć z odnowy zabytku.. no i sam fakt .. ze takich wsk na drodze jest dosłownie kilka sztuk a mz na pęczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 WSK :!: Tyle że dostać dobrą wsk 175 z papierami ( odpowiednimi do rejestracji) nei jest tak łatwo jak mz . Ja szukałem długo WSK. Ale nigdzie w okolicy nie było. Chciałem mieć Polski motocykl. Ale w końcu kupiłem Cezet 350... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mła Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 szczerze mówiąc , to wiele tych maszyn żywot zakończyło podle : albo jako przeróbka na crossa gdzieś na wsi, albo na złomie, bo właściciel nie był w stanie sobie poradzić z szwankującą mechaniką. Te silniki mają o do siebie że trzeba im zrobic remont raz a porządnie, a nie bawić się w prowizorkę. Brak papierów to sprawa oczywista: albo komuś kiedyś się "Spodobałą " albo dzieciak dostał po kimś, i jak sprzedawał innemu dzieciakowi to dokumentó nie dawał, bo po co dodatkowe koszty :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Trzy pytania: ile zamierzasz jeździć, ile masz kasy na remont, czy wolisz grzebać w motorze czy po prostu go używać. Jeśli chcesz jeździć mało, to WSK powinna starczyć, za to MZ daje więcej frajdy z samej jazdy - akurat jeździłem obydwoma motocyklami więc mogę się wypowiedzieć. WSK jest zdecydowanie bardziej awaryjna, ale części zamienne do niej są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Nic złego nie mogę powiedzieć o WSK 175,wiele kilometrów nabiła obok mnie(kilkaset),o MZ 150 też nie mogę powiedziec nic złego ponieważ także była wiernym kompanem na szosie.W moim prywatnym rankingu WSK przewyższa MZ i to znacznie,lecz decyzję zostawiam kupującemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 A to ciekawe stwierdzenie... Bo ja ze swojej byłem bardzo zadwolonya to stwierdzenie jest jeszcze ciekawsze, bo ja sie o niej od michała nasłuchałem :-D . dzięki temu np znam impulsatora kinetycznego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 A to ciekawe stwierdzenie... Bo ja ze swojej byłem bardzo zadwolonya to stwierdzenie jest jeszcze ciekawsze, bo ja sie o niej od michała nasłuchałem :-D . dzięki temu np znam impulsatora kinetycznego :mrgreen: Oj sie czepiasz Misiu, to były błędy montażowe z mojej strony :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 nie wiem co odpisać. byłbym bezczelny pisząc ci: "możliwe" :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 nie wiem co odpisać. byłbym bezczelny pisząc ci: "możliwe" :-D :-D :-D :-D Całe szczescie ze nie wypadały jej sruby z gaźnika i przekraczała 80 km/h :-D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 ural przynajmniej sam sobie paliwo z olejem miesza... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 ural przynajmniej sam sobie paliwo z olejem miesza... :P Litr oleju na 10 litrów paliwa :) Co daje 100 km jazdy :P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 chciałem zdementować :!: . jak sie nie ciśnie to pali 7-8 na setke (wyregulowałem troche gaźniory) a litr oleju idzie w 300km. nie sądzisz ze oddaliliśmy sie od tematu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 chciałem zdementować :!: . jak sie nie ciśnie to pali 7-8 na setke (wyregulowałem troche gaźniory) a litr oleju idzie w 300km. nie sądzisz ze oddaliliśmy sie od tematu :mrgreen: Mysle ze troche zboczylismy, jednak temat jest tak głupi ze nie warto go kontynuowac :) "Co lepsze, sanki czy wrotki" Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 ojejku, tam jest dużo śrubek, a ja pewnie jednej zapomniałem zakontrować, a dziejek robisz halo :roll: :roll: :roll: . :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi