Hornet Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 to masz szczeście bo do mnie chodzi 33 ale dziewczyny sa w technikum ekonomicznym 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 u mnie nic ciekawego po staremu machina jak jezdzila tak i jezdzi (Z paroma moimi patentami :-) )w nastepne ide gdzies do pracy i zbierac na nowe moto :) i za rok do mechaniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 to masz szczeście bo do mnie chodzi 33 ale dziewczyny sa w technikum ekonomicznym 32To chyba Ty masz szczęście hehe :) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 u mnie też niema lasek :] ale poco??:> przecież mam swoją :) starcza mi ;):D u mnie niema kocenia..... jest tylko totalny loozik.. znaczy na korytarzach bo z nauką jest troche gorzej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 niema kocenia jeszcze :) za miesiac sie zacznie jak sie przyzwyczaicie do szkoly ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Ja zaliczylem krociutki wypadzik ( 40 km ) tak na test jak sie sprawdza sim w trasie... chociaz cos teraz sie posypalo i nie wiem co :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 niema kocenia jeszcze za miesiac sie zacznie jak sie przyzwyczaicie do szkoly A od kiedy sie koci miesiac po rozpoczeciu?? :mrgreen: A wlasnie jest uwas tepienie kotow?Przejdzie czasem jakis fredzel i powie KICICICI a tak to luzżadnych dziewczyn w klasie nie ma :) tylko 30 facetów. Pod wzgledem fajnych dziewczyn jestem pozytywnie zaskoczony nowym liceum i z tego powodu to ze musze chodzic do szkoly jakos mnie nie denerwuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Chodze do 11 lo w Poznaniu i... średnio się czuje...pierwszy dzień i na lekcji organizacyjnej w sąsiedniej klasie chemiczka wzięła 5 osób do odpowiedzi...buty na lekcji organizacyjnej... :) ;) :D ...żegnaj enduro witaj wkuwanie chemii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 A od kiedy sie koci miesiac po rozpoczeciu?? Zobaczysz :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 o wakacjach to powiem tyle tylko ze mi żal ze juz sie skończyły, przed wakacjami sprzedałem simka i kupiłem Hondzie MBX, długo ją czyściłem doczyszczałem i odpicowywałem zeby była taka jak chce, zrobiłem na niej ze 400km jeżdżąc na trasach najdalej 20 km w jedną strone :) najeździlem sie troche rowerkiem bo ze setke lekko i byłem motorem na rozpoczeciu roku szkolnego i teraz póki ciepło jeżdze nim dalej :mrgreen: ogólnie szafa stoi gitara gra, czekam na zakończenie sezonu motocyklowego w Poznaniu!!! Pozdro dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Hehe u kumpla w szkole dobrze rozwiazali sprawe kocenia. "No wiec drodzy drugo i trzecio klasisci! Kocenie bedzie kosztowalo od 150zł do 350zł takze jak twierdzicie ze wam sie to oplaca to koccie :) " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 U mnie wakacje do dupy!! Nic nie sprzedalem i nic nie kupilem :) ;) . Kumple kupili moto i jezdzili a ja nic. Siedzialem tylko w domku. Rok temu to sie ladnie najezdzilem moim simkem enduro. Ale coz. Sim zrobil sie za slaby, pora przezucic sie na cos mocniejszego. Moze jakas japonska seta...?? I teraz ostatnia klasa... i chyba do ogolniaka pojde. Bo do samochodowki bym mial 20 km :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Widze że jest tu duzo mechaników ja teraz jestem w tech sanochodowym ale juz w 2 klasie mnie nikt nie wykocił ale ja tylko dziewczyny maluje fajnie proszą chłopaki prosze nie . Umie w klasie jestes 31 chłopa ale jestem zadowolony z wyboru szkoły. U nas w szkole jest fajnie bo moge odać samochód na praktyki i chłopaki go pomalują wyremotują za mała kase a zajebyście robimy to na praktykach.A drugim plusem w mojej szkole to ,że moge robic za friko prawko na samochód i chyba na ciągniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 U mnie wakacje troche nudnawe, kupiłem drugie moto (mz 150 ts), ale szybko sprzedalem, na mojej 251 przejechalem ponad 2000km, pare dni bylem z kumplami nad jeziorkiem, nakrecilismy 2 super fajne filmy :P, zadnej powazniejszej gleby nie zaliczylem, panienki tez nie :P :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 A ja sie przymierzam do zmiany sprzeta :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi