filipr Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 RB87 - wygląda naprawdę kozacko. Nie ma to tamto :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonPM Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) pozdrawiam Was ! :) Edytowane 12 Października 2013 przez SzymonPM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz piotr Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Stara dobra marka! :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 a ja myślę znów o zakupie moto i nawet wiem jaki :) ... czyli taki jaki był...Sprint ST :) Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Triumph to triumph , piekne motocykle :biggrin: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) ...aaa mam jakieś nowe fotki to i swoim sie pochwalę..... Triumph to Triumph, zdrówko posiadaczy :flesje: :flesje: Edytowane 13 Października 2013 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Też mam już jakiś czas ;-)http://img23.imageshack.us/img23/1687/02pf.jpg Ale na każdym sprzęcie wyglądam jak na taborecie ;-)http://img20.imageshack.us/img20/5131/6p8y.jpg Edytowane 13 Października 2013 przez rura_sn-n Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ładny :biggrin: , musiałbyś dosiąść Tigera ja mam 180 cm i nie dotykam cala stopa ziemi :cool: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Żółtek piękny ale faktycznie dla ciebie deczko ciasny, gratuluje sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Za ciasny wygląda tylko na zdjęciach, ja tam mam na niej sporo miejsca i z tyłkiem mogę jeździć przód tył spokojnie, a i nogi nie bolą po paru stówach nakręconych ;-). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 W końcu po długich poszukiwaniach kupiłem oryginalne kufry boczne do mojego Tigera :) .Same kufry są nowe , boczki używane do malowania bo są pomarańczowe , Dwa rożne zamki , dwa kluczyki ale to nie problem Pytanie : chcąc pomalować na kolor mojego moto a mam wersje SE szary mat , muszę jechać do sklepu z lakierami żeby dobrać kolor czy jest gdzieś jakiś numer tego lakieru ? Ktoś się orientuje ? Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 juz se tak nie slodzcie :Ppowiedzcie mi lepiej , czy mozna jezdzic legalnie motocyklem po polsce , jesli jest na anglickich tablicach , ma aktualny przeglAD I OC NA NR VIN?koles mi wmawia ze moge jezdzic na zoltych blachach ...co sadzicie? Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 nie można. jak myślisz, po co są przepisy o rejestracji?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 dlatego pytam :)nie znam doglebnie przepisow dot. tego zagadnienia :) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Zasady są proste. W ciągu miesiąca od daty zakupu musisz przerejestrować na siebie. Albo na tego, co jest w umowie jako kupujący, bo znam różne przypadki (sprzęt kupiony na ojca emeryta, bo ma mniejsze OC) :biggrin:Chyba, że nie masz stałego miejsca pobytu w PL tylko w GB - wtedy oczywiście rejestrujesz na siebie w GB i jeździsz na angolskich tablicach :biggrin: No... jest jeszcze trzecia możliwość. Sprzęt jest nie Twój, tylko kumpla, który jest Angolem, albo na stałe mieszka w GB - wtedy możesz jeździć jego sprzętem na jego tablicach. Z tym, że dowód rejestracyjny i ubezpieczenie musi być na niego.Z tego co piszesz wynika, że chyba wchodzi w grę pierwszy przypadek - no to wtedy zasada nr 1 - w ciągu miesiąca rejestrujesz na siebie. Edytowane 5 Listopada 2013 przez Stefanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi