Skocz do zawartości

Kto ma Triumpha??

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Też mam już jakiś czas ;-)

http://img23.imageshack.us/img23/1687/02pf.jpg

Ale na każdym sprzęcie wyglądam jak na taborecie ;-)

http://img20.imageshack.us/img20/5131/6p8y.jpg

Edytowane przez rura_sn-n

"O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi.

Za ciasny wygląda tylko na zdjęciach, ja tam mam na niej sporo miejsca i z tyłkiem mogę jeździć przód tył spokojnie, a i nogi nie bolą po paru stówach nakręconych ;-).

"O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi.

• 4 tygodnie później...

W końcu po długich poszukiwaniach kupiłem oryginalne kufry boczne do mojego Tigera :) .Same kufry są nowe , boczki używane do malowania bo są pomarańczowe , Dwa rożne zamki , dwa kluczyki ale to nie problem

Pytanie : chcąc pomalować na kolor mojego moto a mam wersje SE szary mat , muszę jechać do sklepu z lakierami żeby dobrać kolor czy jest gdzieś jakiś numer tego lakieru ?

Ktoś się orientuje ?

"Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach."

juz se tak nie slodzcie :P

powiedzcie mi lepiej , czy mozna jezdzic legalnie motocyklem po polsce , jesli jest na anglickich tablicach , ma aktualny przeglAD I OC NA NR VIN?

koles mi wmawia ze moge jezdzic na zoltych blachach ...

co sadzicie?

dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7

http://www.bikepics.com/members/kulka/

Zasady są proste. W ciągu miesiąca od daty zakupu musisz przerejestrować na siebie. Albo na tego, co jest w umowie jako kupujący, bo znam różne przypadki (sprzęt kupiony na ojca emeryta, bo ma mniejsze OC) :biggrin:

Chyba, że nie masz stałego miejsca pobytu w PL tylko w GB - wtedy oczywiście rejestrujesz na siebie w GB i jeździsz na angolskich tablicach :biggrin: No... jest jeszcze trzecia możliwość. Sprzęt jest nie Twój, tylko kumpla, który jest Angolem, albo na stałe mieszka w GB - wtedy możesz jeździć jego sprzętem na jego tablicach. Z tym, że dowód rejestracyjny i ubezpieczenie musi być na niego.

Z tego co piszesz wynika, że chyba wchodzi w grę pierwszy przypadek - no to wtedy zasada nr 1 - w ciągu miesiąca rejestrujesz na siebie.

Edytowane przez Stefanek