mlodywital Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam wszystkichJA (Darek) i Skandynaw (Robert) robimy drugie podejście do tzw. Sobotniego Latania.Chętnych do przejażdżki zapraszamy. Wyjazd robimy z Wawy trasa jeszcze nieustalona. Zawsze możemy jechać przed siebie.Coś wymyślimy. Osoby, które deklarowały się na SL cz1 i prosiły mnie o podanie drugiego terminu poinformuje na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 chętny jestem ja ;) namówię jeszcze roberto :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 wstepnie sie pisze - dajcie znak sygnal - moze byc przez zdjecie czapki :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Witam,Moja propozycja jest następująca: lecimy w niedziele (nie w sobote) do Kielc. Cel podróży jest bardzo szlachetny, oczywiście po za samą przejażdzką, bo jedziemy tam oblukać sprzęta którego być może kupie :twisted: Projekt ten popiera lobo i Robert wiec jest nas conajmniej 3. Tak więc wszystkich zwolenników tzw. Sobotniego Latania zapraszam w niedziele koło godziny 9-10. Miejsce spotkania jeszcze dokładnie ustalimy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Witam, Moja propozycja jest następująca: lecimy w niedziele (nie w sobote) do Kielc. Cel podróży jest bardzo szlachetny, oczywiście po za samą przejażdzką, bo jedziemy tam oblukać sprzęta którego być może kupie Projekt ten popiera lobo i Robert wiec jest nas conajmniej 3. Tak więc wszystkich zwolenników tzw. Sobotniego Latania zapraszam w niedziele koło godziny 9-10. Miejsce spotkania jeszcze dokładnie ustalimy. Wchodzę w ten temat ustalcie tylko miejsce spotkania. Ja i tak muszę dojechać do Wawy więc dokładne miejsce pozostawiam wam do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Czekam w takim razie na konkretne informacje, bo mam jeszcze niesprecyzowane plany na niedzielę, więc może też z Wami polecę :) PS. Jaką przelotową zakładacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 PS. Jaką przelotową zakładacie?Ja mam GS500 wiec dla mnie optymalne jest 140 ale ostatnio jak pojechaliśmy z Robertem to mialem pod 160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 siema,zapowiada się udana niedziela. proponuję spotkanie o 10:00 na stacji PKN O. w Tarczynie (kilkanaście km za Jankami w stronę Krakowa) przelotowa 140 - 160km/h pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 srednio malownicza ta droga na kielce... dajcie znac gdzie i o ktorej zbiorka...moze mi sie uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 proponuję spotkanie o 10:00 na stacji PKN O. w Tarczynie (kilkanaście km za Jankami w stronę Krakowa)Mi bardzo odpowiada jestem na Orlenie dajcie znac jak sie cos zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 siema,zapowiada się udana niedziela. proponuję spotkanie o 10:00 na stacji PKN O. w Tarczynie (kilkanaście km za Jankami w stronę Krakowa) przelotowa 140 - 160km/h pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 na 99% piszemy się z plecaczkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Mi bardzo odpowiada jestem na Orlenie dajcie znac jak sie cos zmieni może się złapiemy 9:15 po Carrefourem na Bemowie ??? a po drodze na orlen złapiemy Artura ??? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 chętnie bym się z wami zabrał bo do kilec mam rzut beretem ale moja 251 bedzie blokowała grupe,szkoda :cry: :cry: :cry: [ Dopisane: 01-09-2005, 16:52 ]kielc,sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 może się złapiemy 9:15 po Carrefourem na Bemowie ??? a po drodze na orlen złapiemy Artura ??? To jest bardzo dobry pomysl :) Bądzcie u mnie ok 9:30 i spoko dojedziemy na 10 na orlen. U mnie czyli najlepiej na rogu Al. Jerozolimskich i Regulskiej. Z tamtąd polecimy tajnymi skrótami do Janek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi