Skocz do zawartości

Jak rozpoznać nieoznakowany radiowóz??

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zapamiętam do końca życia  

radiowóz wóz => wozy

I to sie chwali ;)

Ale do kolekcji bym dopisal jeszcze "cHarakterystyczne" :mrgreen:

[ Dopisane: 31-08-2005, 20:12 ]

A jesli masz odblokowany skuterek ale pojemnosc dalej 50 ccm to mozesz smialo smigac :)

• Administrator
bardzo możliwe zierek że 45km/h ostatnio zagladałem do kodeksu drogowego 4 lata temu a wtedy było 55

8O Gratuluję dobrego samopoczucia, ale jak tak mają wyglądać Twoje rady na tym forum, to lepiej - grzecznie proszę - przestań pisać...

pzdr

jeżdze odblokowanym keewayem focusem

a co zrobisz tym "pierdem" za przeproszeniem jak ich rozpoznasz ???

jeszcze wjedziesz w przypływie natchnienia pod samochód niedzielnego kierowcy z dwójką dzieci bez fotelików :) ;)

pozdro600

stary juz jestem na takie rzeczy' date=' ale jak mi sie w trasie puszka nudzi, to sobie tak patrze na chlopakow i takie mnie refleksje nachodza:

-rejestracja zaczynajaca sie na H (albo - niemal muzealnie - czarna zaczynajaca sie na MO), ale w drogowce to nieczesto, chyba raczej wtedy, gdy jest to samochod sluzbowy wozacy dupe jakiegos komendanta. normalnie maja zwykle rejestracje

-model i kolor: najczesciej to granatowy poldek, passat albo octavia, ew. vw transporter tdi

-dodatkowa antena, jak juz ktos wspomnial, zwykle na srodku dachu albo nad tylna szyba

-wystajacy nad deske rozdzielcza na miejscu pasazera laptop

-czasem, jak cichykuba pisze, widac biala czapke, kamizelke. widzialem tez "sprytkow" ktorym bylo widac koguta...

-blekitna koszula w lecie;)

-[b']dwoch facetow w srednim wieku z wasami;)))[/b]

pozdro

dub

swojego czasu miałem rozpiskę wszystkich videoradarów (jakie auto, znaki charakterystyczne i gdzie występuje 8) ale to było dawno :) )

i jedną z pozycji było białe polo z dwoma policjantkami...

a numer z anteną był dobry kilka lat temu, dzisiaj co trzecie, czwarte auto ma CB więc gdyby zwracać uwagę na antenę to by się nie pojeździło ;)

no to jak jedzie 75km/h to o co sie martwisz?? nikt sie nie doczepi nawet najwiekszy sqr**syn Smile granica czepiarstwa zaczyna sie na 90km/h-100km/h pozdr smigaj dalej i nie boj boba:)

To ty chyba nie znasz wszystich panów policjantów? :)

Jeśli zobaczy sie takiego poldka a prędkość jest już zbyt wielka to:

a)zwolnić i dać sie wyprzedzić?

B)łycha i zwiewać po polach?

c)nie martwić sie i zacząć zbierać kase za fotke?

ja gdy zobacze,że jakieś autko zbyt długo robiące mi ogon zwalniam i czekan aż mnie wyprzedzi :-x mysle wiele o tym i chyba mam jakś lenk przed nieoznakowanymi radiowozami :roll: