m16 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 zapamiętam do końca życia radiowóz wóz => wozy I to sie chwali ;)Ale do kolekcji bym dopisal jeszcze "cHarakterystyczne" :mrgreen: [ Dopisane: 31-08-2005, 20:12 ]A jesli masz odblokowany skuterek ale pojemnosc dalej 50 ccm to mozesz smialo smigac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichykuba019 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Przypominam że aktualnie motorower w Polsce nie może jechać więcej niż 55km/h także śmigaj ale nie więcej niż 55km/h. No chiba że śmigasz poza drogami publicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a ile taki keeway poleci po odblokowaniu? 65km/h?? pewnie nawet nie tyle to nikt sie nie ebdzie o to szczypac bo musieli by simsony gonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Przypominam że aktualnie motorower w Polsce nie może jechać więcej niż 55km/h także śmigaj ale nie więcej niż 55km/h. No chiba że śmigasz poza drogami publicznymi. Chyba raczej 45 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichykuba019 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 bardzo możliwe zierek że 45km/h ostatnio zagladałem do kodeksu drogowego 4 lata temu a wtedy było 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 bardzo możliwe zierek że 45km/h ostatnio zagladałem do kodeksu drogowego 4 lata temu a wtedy było 55 8O Gratuluję dobrego samopoczucia, ale jak tak mają wyglądać Twoje rady na tym forum, to lepiej - grzecznie proszę - przestań pisać... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ta gruba antena to od cb ;) u mnie w miescie kazdy wie jakie tajniaki maja samochody - poldek (ale juz nowszy model 8) ) i peugota 405 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jeżdze odblokowanym keewayem focusem a co zrobisz tym "pierdem" za przeproszeniem jak ich rozpoznasz ??? jeszcze wjedziesz w przypływie natchnienia pod samochód niedzielnego kierowcy z dwójką dzieci bez fotelików :) ;) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 stary juz jestem na takie rzeczy' date=' ale jak mi sie w trasie puszka nudzi, to sobie tak patrze na chlopakow i takie mnie refleksje nachodza:-rejestracja zaczynajaca sie na H (albo - niemal muzealnie - czarna zaczynajaca sie na MO), ale w drogowce to nieczesto, chyba raczej wtedy, gdy jest to samochod sluzbowy wozacy dupe jakiegos komendanta. normalnie maja zwykle rejestracje-model i kolor: najczesciej to granatowy poldek, passat albo octavia, ew. vw transporter tdi-dodatkowa antena, jak juz ktos wspomnial, zwykle na srodku dachu albo nad tylna szyba-wystajacy nad deske rozdzielcza na miejscu pasazera laptop-czasem, jak cichykuba pisze, widac biala czapke, kamizelke. widzialem tez "sprytkow" ktorym bylo widac koguta...-blekitna koszula w lecie;)-[b']dwoch facetow w srednim wieku z wasami;)))[/b]pozdrodub swojego czasu miałem rozpiskę wszystkich videoradarów (jakie auto, znaki charakterystyczne i gdzie występuje 8) ale to było dawno :) ) i jedną z pozycji było białe polo z dwoma policjantkami... a numer z anteną był dobry kilka lat temu, dzisiaj co trzecie, czwarte auto ma CB więc gdyby zwracać uwagę na antenę to by się nie pojeździło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Keeway focus po odblokowaniu leci 75km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 u mnie jezdzi teraz poldek stary szary rejstracja POS V885 (czyli zupelnie normalna) a wczesniej byl jeszcze starszy poldek na czarnuch blachach poczatek KPX no i czasem sie pojawia naprzyklad VW Vento tez ciemnie barwy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 no to jak jedzie 75km/h to o co sie martwisz?? nikt sie nie doczepi nawet najwiekszy sqr**syn :) granica czepiarstwa zaczyna sie na 90km/h-100km/h pozdr smigaj dalej i nie boj boba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 no to jak jedzie 75km/h to o co sie martwisz?? nikt sie nie doczepi nawet najwiekszy sqr**syn Smile granica czepiarstwa zaczyna sie na 90km/h-100km/h pozdr smigaj dalej i nie boj boba:) To ty chyba nie znasz wszystich panów policjantów? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 przeciesz simsony jezdza po 75km/h :) moj romet nawet z gorki szedl z 56km/h ;) u nas w Tarnowie jescze nie ma akcji pod chaslem "blokady motorowerow" :-D i nikt Ci dupy truc o to nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Jeśli zobaczy sie takiego poldka a prędkość jest już zbyt wielka to:a)zwolnić i dać sie wyprzedzić?B)łycha i zwiewać po polach?c)nie martwić sie i zacząć zbierać kase za fotke? ja gdy zobacze,że jakieś autko zbyt długo robiące mi ogon zwalniam i czekan aż mnie wyprzedzi :-x mysle wiele o tym i chyba mam jakś lenk przed nieoznakowanymi radiowozami :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi