Joey69 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 TO jak sie na jutro umawiamy Ario Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ja niestety nie jade na tu ani tu bo w pracy a 6 wrzesnia chleje na kawalerskim :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ja na radzyn pojade na 90% :DJesli chodzi o slub dzisiaj podajcie tylko godzine spotkania w lesznie a bede, Ario mozesz pisac, albo dzwonic na kom jak co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 bede wdzieczny jak ta godzina bedzie syzbciej wiadoma bo ja musze dojsc do garazu xD wogole to mrzy :icon_mrgreen: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 nie bedzie mnie przy kompie wiec w sprawie slubu piszcie na kom, ale tak troche wczesniej zebym sie wyrobil :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 teraz nie mrzy teraz leje xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 19.09 (piątek) o 17:00 jest do obskoczenia ślub w Bojanowie. Do tego sluby jeszcze troche czasu jest, wiec co wy sie juz umawiacie ;PCzytajcie uwazniej :banghead: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A mi sie poryło ze to dzis o,0' Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Radzyń , hmm raczej się pojawię ale tak jak w zeszłym roku nie na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ja jak móilęm do radzynia jade na 1 dzien kurde 19 ten slub na 17 a ja o 17 koncze prace ;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 o nocleg sie nie martwcie,wezcie tylko spiwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Do tego sluby jeszcze troche czasu jest, wiec co wy sie juz umawiacie ;PCzytajcie uwazniej :( no ! ;) 19. o 17:00. najlepiej ci co jadą umówią się na Shellu i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 no ! :) 19. o 17:00. najlepiej ci co jadą umówią się na Shellu i już. postara sie wyrwac godzine szybciej z roboty i na 17 bym dojechal na shella ale nie obiecuje kurde ze tez musze punkt 17 konczyc;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Beti i Witas dzieki za fajnie spedzony czas w Radzyniubawilismy sie wysmienicie....w przyszlym roku dodatkowo podlanczamy sie do krotoszyna a pozniej standardowo radzyn!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Dawno mnie tu nie bylo ale do rzeczy... Kto reflektuje na nastepna pyre? 12 pazdzienika niedzielahttp://rajdy.duh.pl/nastepnyrajd.php Wstepnie Witas jest zainteresowany a ja do niego na plecak sie pisze.Kto jeszcze pojedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi