konrad1f Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 nie byłem, cieżko pracowałem :biggrin: tropszke żałuję, niemniej słyszałem że szału nie było, p-goda też do końca nie wypaliłaja z soboty na niedzielę bawiłem się w wenecji na zlocie V2 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wczoraj bylo calkiem przyjemnie na tym zlocie ale ten przejazd to troche niedopracowany byl. Predkosc dla weikszosci sprzetow byla nieodpowiednia (za wolno ;)) przez co niezle silniki w dupe dostaly. U mnie co chwile sie wentyaltor wlaczal. Pozniej jak pojechalismy juz z krzywinia do cichowa to pogoda stala sie w sam raz ale jak mielismy wyjezdzac do leszna to sie tak rozpadalo ze ten darmowy prysznic az do chaty ;) A dzisiaj tez bylo fajnie festiwal w lesznie i poniecu. A ty Irek zaluj ze cie w chacie nie bylo bo przyjechalismy cie odwiedzic ale nikogo nie zastalismy (btw. Asmo dzownil na domofonie pod 19 chyba dobrze :D ) Do nstepnego wyzjazdu mam nadzieje ze za tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Rudy spamerze widze ze za cos procenty Ci sie dostalo:PSpójrz raz jeszcze :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 No tak, weekendzik byl...mmmmmmm....wysmienity???:> Sobota - prysznic prosto z nieba byl wysmienity wreszcie bylismy czysci, ihaaaaaaaaaaaa..przystanek motocyklowy - tfu,tfu...autobusowy ]:-> szkoda, ze aparatu nie mielismy.Niedziela...no coz, nie spodziewalam sie ze tak pojezdzimy, Irek a Ciebie co w domu nie ma jak my jestesmy :icon_arrow:Wiec generalnie takim weekendom mowie IHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zdecydowanie :icon_question: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gośćario_* Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 z tym torem Poznań jest myśl, trzeba się tylko zgadać, z góry uprzedzam, że ja pracuję do 15:00 więc musiałbym wcześniej wiedzieć żeby się zwolnić wcześniej albo coś :icon_mrgreen: zaraz dzwonię do Gostynia popytać o tor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 no i dzwoniłem, rozmawiałem z panem v-ce prezesem. oto co powiedział: terminy środa-piątek w godzinach od 9-14 i 16-19, biorą 50 zeta od głowy, cena nie do negocjacji "bo tyle biora od kartingowców" :] wychodzi na to, że nie opłaca się i zostaje Poznań...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ario znowu sie zapomniales zalogowac :eek: A jezeli taka cena to sobie podarujemy ;) Chociaz na tor poznan ja aktualnie pelnego ubioru nie posiadam ale jak kasa pozwoli to sobie spodnie zakupie :banghead: Beti skoro taki likendom mowisz ihaaa to czemu za tydzien sie wolisz weselnie alkoholizowac :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Cześć . Chciałbym tylko przestrzec przed jazdą po torze w Poznaniu . Potem już nic nie jest tak samo . Zwykła droga nie daje już takiej radości jak wcześniej . Zarażony osobnik nałogowo zaczyna szukać w dalszej i bliższej okolicy kawałka porządnie pokręconego asfaltu . A tego jak wiadomo nie ma zbyt wiele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Cześć . Chciałbym tylko przestrzec przed jazdą po torze w Poznaniu . Potem już nic nie jest tak samo . Zwykła droga nie daje już takiej radości jak wcześniej . Zarażony osobnik nałogowo zaczyna szukać w dalszej i bliższej okolicy kawałka porządnie pokręconego asfaltu . A tego jak wiadomo nie ma zbyt wiele . No dobra ja chceeee na tor poznan!! :Dco z tego ze bede obciachowo wygladal na turystyku i skorzanych spodniach zamiast kombinezonu, ale i tak chce!! :P o co chodzi z chobienia (czy jakos tak) ma ktos linka do szczegolowych informacji?:> PS. FILM FILM FILM Ps.2 film z rybnika of coz i pod tytulem dawaj Irek! :P Ps.3 dawaj film oczywiscie, a nie to co sobie pomysleliscie :P Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 @Witashttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=72161&st=20Ci co nie jezdzili w weekend z nami niech tylko zaluja :] A irek czemu ciebie nie ma jak my jestesmy.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witas jak Ci Asmo zalozy gazniki to bedziesz mial bandita prawie jak sporta, ale wiesz prawie...... robi duzo roznice :smile: Ogolnie weekend byl zajebisty. Zrobilem 350 km a mialem sie uczyc a nawet nie zajrzalem :wink: A teraz nadal mi sie nie chce... bedzie mimo wszystko pracowity wrzesien :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Chobienia to jest tam gdzie daja darmowe piwo motocyklista? :>to jest impreza calo nocna i rano powrot czy jakos tak?No i cczy trzeba wziac namiat zeby moc przekimac?aha i jeszcze jesli to jest kolo pokowic to bedziecie jechac przez Wroclaw? czy raczej Glogow Legnica?Bo moze bym z Wrocka pojechal, jesli bede mial gdzie spac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witas to tak jak by jechac do warszawy z leszna przez gdansk :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witas wez ty sobie wpisz na www.mapapolski.pl Chobienia i zobacz gdzie to jest. Z Leszna najblizej to jest przez gore i tak raczej bedziemy jechac. Kimac tam przeciez nie trza koncerty sie skoncza to mozna jechac do chaty albo posmigac po nocy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) hello :icon_mrgreen:to Gostyń odpuszczamy, nie ma sensu za 50zł sie pchać na taki torek :icon_razz: lepiej pośmigać po jakichś fajnych ulicznych winklach :icon_mrgreen: Co do Chobieni to ja odpadam, w następny weekend są na torze w Poznaniu dni yamaha, więc raczej będę tam :icon_biggrin:Dzisiaj na torze byłem, zajebiście mi się latało i wreszcie slidera rozdziewiczylem :icon_mrgreen: (tylko lewego, ale zawsze :icon_mrgreen:) Jak będziecie się wybierać na tor to jadę obowiązkowo też :icon_mrgreen: edit: może jednak do tej Chobieni pojadę, bo podobno na te dni yamaha mają wpuszczać tylko ludzi którym dealer wysłał zaproszenie.... pff :icon_mrgreen: Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Pierun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi