EnduroMax Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Dzwięk w RS zly?Zapodaj swój wydech,zobaczymyNo nie powiem żeby mi sie bardzo podoba, sprzęt nie można powiedzieć chyba idzie fajnie ale dzieku 2t w ścigach 50 niezbyt lubie :P Co innego moj simson ;):D:D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 no simsonowi to dźwięk 2T pasuje.. on nie udaje żadnego ściga ani hopera ;P jest poprostu sobą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Wy to macie problemy :mrgreen: :P Pozdrawiam! :D A ja sie przyznam, że moja RS pierdzi...oj i to tak glośno pierdzi :-) przelotówka rulezzz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Moj chodzi od biedy dopoki masz skorupe na lbie :-D Ostatnio przejechalem sie bez kasku to sie dziwilem ze to takie glosne i pierdzace :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 a moja af chodzila niczym zx7r.,..,,, wiadomo pierdziawka to pierdziawka. Ale mi sie podoba glos dwusuwa wykreconego na obroty;0 A jakbyscie uslyszeli moja dt przy 10 tys obrotow. hehe bajeczka. (sportowy tunik gianelli) Slychac ja gdzies z kilometr dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Daltego ją tak słychać bo wyciągnąłem z niej wate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Co innego moj simson w ogole te stare konstrukcje... typu jawka 50 czy wlasnie simson(co innego romet...:/) jak sie dobrze zrobi wydech to ladnie, naprawde ladnie slychac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Oj Rożek,też sie zdziwilem jak sie bez kasku karnąlem...oj glośna :-DA najbardziej lubie tunele...przegazówka :lol: Fajnie sie odbija od ścian i sufitów i stropów i ścian :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Fajnie sie odbija od ścian i sufitów i stropów i ścian cos pieknego i w sumie niedrogo :D :P :P jeszcze jak sie w tym tunelu jest samemu- nikt nie zakluca odbioru dziwieku wlasnej maszyny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 A moj Suzuki ma glos jak prawdziwy Chopperek :P:D:D... A tak na serio to co wy sie klucicie. I jak mozesz jezdzic RS na przelotowce :/... Ja juz przezywalem jazde na NSR bez polowy tlumika do max obrotow w tunelu :P:D:D. Inna sprawa, ze ostatnio slyszalem Peugeota SpeedFighta 206 WRC z jakims dennym tlumikiem sportowym (chyba, ze u ruskich kupil na bazarze), bo byl tak glosny, ze jak przejechal obok mnie to mnie dreszcze przelecialy na mysl o tym jak reaguje na to policja. I to przez centrum miasta takim :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 tak na serio to co wy sie klucicie. I jak mozesz jezdzic RS na przelotowce :/... Nie rozumiem twojej wypowiedzi...no bez kitu.Zjarany nie jestem,nawalony nie jestem,glupi i nie kumaty nie jestem...ale nie rozumiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Yyy... Chodzilo mi o to, ze jak mozna jezdzic RSka na przelotowym tlumiku ;). Na starosc Trabka Eustachiusza w okolicach watroby sie bedzie znajdowac :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 a mi sie podoba pierdzenie silnika 2t ;) Moja ts-ka na orginalnym tłumiku ładnie chodziła i nie pierdziała.a jak zrobiłem przelotowa koncówke to odrazu głosniejszy sie zrobił ..A rs na wysokich obrotach to poprostu cos pieknego :D .. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 z jakims dennym tlumikiem sportowym (chyba' date=' ze u ruskich kupil na bazarze), bo byl tak glosny, ze jak przejechal obok mnie to mnie dreszcze przelecialy na mysl o tym jak reaguje na to policja.[/quote']pewnie to byl bardzo dobry Leo Vinci ( nie wiem jak sie to pisze ) :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Leo Vinci ( nie wiem jak sie to pisze ) Leo Vince... o ile ja dobrze wiem:P A rs na wysokich obrotach to poprostu cos pieknego .. a ktory motor na wysokich nie brzmi pieknie...? no rozumiem jakas przetyrana jawke 50, ktorej sie nie chce 4000rpm przebic... to inna sprawa:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi