Skocz do zawartości

50-tki smigające 80 - 120 kmh co o tym myślicie??

brudny_harry89
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzwięk w RS zly?Zapodaj swój wydech,zobaczymy

No nie powiem żeby mi sie bardzo podoba, sprzęt nie można powiedzieć chyba idzie fajnie ale dzieku 2t w ścigach 50 niezbyt lubie :P

Co innego moj simson ;):D:D

a moja af chodzila niczym zx7r.,..,,, wiadomo pierdziawka to pierdziawka. Ale mi sie podoba glos dwusuwa wykreconego na obroty;0 A jakbyscie uslyszeli moja dt przy 10 tys obrotow. hehe bajeczka. (sportowy tunik gianelli) Slychac ja gdzies z kilometr dalej:)

A moj Suzuki ma glos jak prawdziwy Chopperek :P:D:D...

A tak na serio to co wy sie klucicie. I jak mozesz jezdzic RS na przelotowce :/... Ja juz przezywalem jazde na NSR bez polowy tlumika do max obrotow w tunelu :P:D:D.

Inna sprawa, ze ostatnio slyszalem Peugeota SpeedFighta 206 WRC z jakims dennym tlumikiem sportowym (chyba, ze u ruskich kupil na bazarze), bo byl tak glosny, ze jak przejechal obok mnie to mnie dreszcze przelecialy na mysl o tym jak reaguje na to policja. I to przez centrum miasta takim :D.

a mi sie podoba pierdzenie silnika 2t ;) Moja ts-ka na orginalnym tłumiku ładnie chodziła i nie pierdziała.a jak zrobiłem przelotowa koncówke to odrazu głosniejszy sie zrobił ..A rs na wysokich obrotach to poprostu cos pieknego :D .. :P

z jakims dennym tlumikiem sportowym (chyba' date=' ze u ruskich kupil na bazarze), bo byl tak glosny, ze jak przejechal obok mnie to mnie dreszcze przelecialy na mysl o tym jak reaguje na to policja.[/quote']

pewnie to byl bardzo dobry Leo Vinci ( nie wiem jak sie to pisze )

:]

Leo Vinci ( nie wiem jak sie to pisze )

Leo Vince... o ile ja dobrze wiem:P

A rs na wysokich obrotach to poprostu cos pieknego  ..

a ktory motor na wysokich nie brzmi pieknie...? no rozumiem jakas przetyrana jawke 50, ktorej sie nie chce 4000rpm przebic... to inna sprawa:P:P:P