Marta69 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Dla wielu motocyklistów to była obowiazkowa codzienna traska Nie tylko dla motocyklistów ;) Dla zainteresowanych tematem (takich jak ja) też ;) Bo zawsze było na co popatrzeć jak stały lub akurat przejeżdżały jakieś fajne moto.Ale myśle że nie zgłupieją na tyle żeby zrobić zakaz wjazdu na Skwerek (chociaż kto ich tam wie :roll: ) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 co prawda nie jezdze do gdyni zbyt czesto ale jak jezdze to sietojanska na skwer i stwierdzam fakt ze trza by bylo zlozyc jakas petycje z mala blokada ruchu pod uzedem powinno to cos dac a jak nie to chociasz my bedzimy mieli troche zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 stwierdzam fakt ze trza by bylo zlozyc jakas petycje z mala blokada ruchu pod uzedem powinno to cos dac a jak nie to chociasz my bedzimy mieli troche zabawyJestem za :mrgreen: Słyszałem juz nawet o kilku przypadkach zaplacenia mandatu za wjazd 8O To juz jest skandal :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja tam już wielokrotnie miałem okazję przejechać, ostatnio nawet wyprzedzając policyjnego busa i.... i nic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubususul Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 z mala blokada ruchu pod ur Moze bez przesady z blokadami, nie zanizajmy sie do poziomu Leppera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Moze bez przesady z blokadami, nie zanizajmy sie do poziomu Leppera...Andriu sypał zboze na tory :-) ja proponuje rozlać zużyty olej :!: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 oj chłpocy, przestańcie bez sensu debatować, tylko się do roboty weźcie :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 oj chłpocy' date=' przestańcie bez sensu debatować, tylko się do roboty weźcie [/quote']No wiec jak?Ilu jest chetnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 co by przyjechac pod urząd?mogę przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Na Skwerze w Gdyni przeżyłem swoją pierwszą policyjną kontrolę na moto - "bo ludzie się skarżą że hałasujecie..." Dodam, że jechałem sobie wolniutko po tym bruku i garbach, ale widocznie i to było za głośno... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 moze twoj "motur" tez za glosno stoi :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 j_bravo - trzeba było debilowi powiedzieć, że na skwerze to może cie w dupe pocałować jeśli nie przekraczasz normy hałasu, a twój sprzęt na pewno jej nie przekracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 moze twoj "motur" tez za glosno stoi )))Nie wydaje mnie sie.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 w ubiegły łikend tamtedy jechałem i widziualem znak-ale pojechalem. nie ma sie co dziwic mieszkacnom. jesli pod moim domem jakies ........ jezdzilyby gaz dochechy na wolnych wydechach to sam byl z nimi walczyl!!! :) ;) :P Przez takich "motocyklistów" traca wszysyscy. nie bede bronil takich ludzi. [ Dopisane: 31-08-2005, 12:05 ]o. zobaczylem zdjecie tegoi znaku z podanego linku-wlasnie to widzialem bedac w trakcie likendowej trasy...oczywiscie wjechalem pomimo zakazu, ale jechalem powoli i po cichu. Wspolczuje motocyklistom ktorzy urzywaja sprzetu normalnie, spelniajacego normy halasu - podziekujecie swoim kolegom jezdzacym na pelnych obrotach z glosnymi wydechami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A czy prezydent lub dana instytucja może ot tak sobie stawiać znaki jakie i gdzie mu się podoba. Czy nie jest tak, że musi mieć po temu jakas podstawę prawną. w ubiegły łikend tamtedy jechałem i widziualem znak-ale pojechalem. nie ma sie co dziwic mieszkacnom. jesli pod moim domem jakies ........ jezdzilyby gaz dochechy na wolnych wydechach to sam byl z nimi walczyl!!! :) ;) :P Przez takich "motocyklistów" traca wszysyscy. nie bede bronil takich ludzi. [ Dopisane: 31-08-2005, 12:05 ]o. zobaczylem zdjecie tegoi znaku z podanego linku-wlasnie to widzialem bedac w trakcie likendowej trasy...oczywiscie wjechalem pomimo zakazu, ale jechalem powoli i po cichu. Wspolczuje motocyklistom ktorzy urzywaja sprzetu normalnie, spelniajacego normy halasu - podziekujecie swoim kolegom jezdzacym na pelnych obrotach z glosnymi wydechami... Bullson, błagam zlituj się człowieku i nie pisz jak analfabeta 8O Miej szacunek do siebie i do tych, którzy ciebie czytają, zadbaj, a przynajmniej postaraj się, o ojczysty język skoro już piszesz na ogólnodostępnym forum. Wystawiasz bowiem nam - motocyklistom haniebną laurkę.Następny taki post idzie od razu do kosza :!: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi