adam yamaha Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 witam wszystkich. wcztoraj tj. 13.08.08. jadac trasa pruszkow- grodzisk maz. natknolem sie na wypadek w ktorym udzial bral motocyklista na gsxr 750. prawdopodobnie jechal z pasazerka. z tego co wiem oboje zostali przewiezieni do szpitala w grodzisku maz. i sa polamani. od strazaka dowiedzialem sie tez ze winny calemu zajsciu jest kierowca vw transportera ktory wymusil pierszenstwo jadac z przyczepa i motocykl wlasnie w nia uderzyl. motocykl wygladal bardzo zle. moze ktos wie wiecej niz ja ? wypadkowiczom zycze szybkiego powrotu do zdrowia. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsjan Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Dziś na wisłostradzie (jadąc od strony Łomianek między mostem Grota a zjazdem na Pl. Wilsona) leżało moto. Nie przyglądałem się jakoś bardzo, bo prowadziłem, ale nieźle rozwalony, trochę części wokół. Czy ktoś wie co z człowiekiem? Z tego co widziałem to moto to GSX-R. Człowiek niestety nie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 http://www.gorzow24.pl/news/4469/dwa-wypad...k-nie-zyje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gładzior Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...T0203/395278556 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szark77 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 przed chwila (okolo 20:50) na skrzyzowaniu Klopotowskeigo i Jagiellonskiej w Warszawie (tuz przy kinie Praha) widzialem przewrocony skuter (nie wiem jakiej marki) i srebrnego VW (chyba Golfa) - ciemno bylo. Nie wygladalo to wszystko za ciekawie, kask lezal gdzies z boku i oderwany top case. Na miejscu juz byla policja i najprawdopodobniej spisywali zeznania od kierowcy samochodu, kierowcy skutera nie widzialem, pewnie karetka go zabrala bo w poblizu jest szpital. Nie wiem w jakim jest stanie. Jak cos bedziecie wiedziec dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 http://www.elblag24.pl/elblag,skuterem_wje...5ec6b98d30e51fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kurcze, jechałem sobie godzinę temu ul. Rosoła na Ursynowie do salonu Ducata i niestety ulica w pewnym momencie zablokowana, objazd w prawą stronę a na środku skrzyżowania rozbite moto o tył auta. Wyglądało to jakby ktoś autem włączał się na zielonej strzałce do ruchu w rosoła a moto w niego walnęło. Motocykl to chyba cbr 600 taka czerwono niebiesko biała, kask leżał z boku, kierowcy moto już nie było. Mam nadzieję, że zabrało go pogotowie i że specjalnie nic się nie stało. Ktoś coś wie na ten temat? pzdr.Metiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Motocyklista jechał prosto ulicą rosoła a kobieta zawracała z naprzeciwka i wyjechała mu tuż przed nim. Uderzenie centralnie w bok Toyoty Corolli. Chłopak żyje ale ma prawdopodobnie dość mocny uraz kręgosłupa, uszkodzoną śledzionę i kończyny dolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam. Niestety, muszę napisać w tym temacie.Dzisiaj w Lublinie ok. 11 na skrzyżowaniu Al. Kraśnickiej i Raszyńskiej doszło do zderzenia motocykla z samochodem. Motocyklista najechał na tył cinquecento, które skręcało w lewo. Jechał CBRką na numerach z pow. ryckiego albo radzyńskiego (nie pamiętam już LRA albo LRY). Motocykliście naszczęście niewiele się stało, miał coś z biodrem i z nogą. CBRka - rozwalona czasza, zegary, nie wiem jak lagi, ale pewnie da się zrobić. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_ninio Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Trzcianka , cbr 900rr , ostry dzwon motocyklisty , zabrało go pogotowie , więcej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoria Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Trzcianka , cbr 900rr , ostry dzwon motocyklisty , zabrało go pogotowie , więcej nie wiemkoles zrobił sobie przejażdżke moto kolegi i nie zmiescil sie w zakret .oczywiscie był w stroju koscielno- niedzielnym.ucierpiała duma i skóra.ogólnie obity jak pies.cbr -destrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) A tu z kolei Wrocław:http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,56...008-08-26-02-06 "...Motocykl, którym ulicą Wróblewskiego jechało dwóch mężczyzn, na wysokości ulicy Zielonego Dębu zderzył się z samochodem osobowym.- Motocykl wyprzedzał samochód osobowy i w tym momencie kierujący autem skręcił w lewo, w ulicę Zielonego Dębu - mówi Kamil Rynkiewicz z biura rzecznika prasowego KWP.Na razie nieznane są przyczyny wypadku. Policja je bada.Wiadomo tylko, że kierowca auta ma 24 lata i był trzeźwy, a kierujący motorem oraz jego pasażer trafili do szpitala.Źródło: Gazeta Wyborcza Wrocław...' Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankracy Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 To z moich okolic , tam jest długa prosta ok. 1 km "...Około godziny 22.15 w Bobowej na drodze relacji Tarnów – Krynica kierujący motocyklem Yamaha zderzył się z skręcającym w lewo na stację paliw samochodem Seat Toledo. W wyniku zderzenia kierujący motocyklem oraz jego pasażer ponieśli śmierć na miejscu. Kierujący samochodem z obrażeniami ciała został przewieziony do szpitala w Gorlicach. Siła zderzenia była tak duża, że motocykl uległ całkowitemu zniszczeniu a samochód posiada uszkodzony cały lewy bok oraz przód ... "To było wczoraj. Nie znam szczegółów , przeczytałem w lokalnym portalu... Mieli po 18 lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekG Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 To z moich okolic , tam jest długa prosta ok. 1 km "...Około godziny 22.15 w Bobowej na drodze relacji Tarnów – Krynica kierujący motocyklem Yamaha zderzył się z skręcającym w lewo na stację paliw samochodem Seat Toledo. W wyniku zderzenia kierujący motocyklem oraz jego pasażer ponieśli śmierć na miejscu. Kierujący samochodem z obrażeniami ciała został przewieziony do szpitala w Gorlicach. Siła zderzenia była tak duża, że motocykl uległ całkowitemu zniszczeniu a samochód posiada uszkodzony cały lewy bok oraz przód ... "To było wczoraj. Nie znam szczegółów , przeczytałem w lokalnym portalu... Mieli po 18 lat ... http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/b...tocyklu,1168938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzisiaj około 12:00 w Komornikach wydarzył się wypadek z udziałem motocykla. Maszyna leżała w rowie a jak przejeżdżałem to śmigłowiec już odlatywał z motocyklistą. Wyglądało na to, ze przydzwonił w znak. Mam nadzieję, że nic mu nie będzie... Gdyby ktoś wiedział cokolwiek więcej niech napisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi