Jump to content

D.I.D.

Recommended Posts

jeżeli masz katalog Louisa to sprawdź w tabeli, tam jest info czy łańcuch ma zapinkę czy jest "Endlosskette" czyli bez zapinki, którą trzeba dokupić (koszt o ile pamiętam to jakieś 7 euro) - jeżeli moto ma powyżej 50KM to dokupujesz "Nietschloss" (nie "Clip")

(strony katalogu masz na stronie louis.de w plikach pdf)

ja kupowałem mojego DIDa właśnie w Louisie. W pudełku masz łańcuch + dwie zębatki SunStar'a, dokupić (!!) musiałem zapinkę - sprawdź zatem dokładnie żeby dwa razy nie zamawiać.

Tak jak napisałem wcześniej sprawdź w tabeli legendę czy zestaw dodanego moto jest z zapinką czy bez

sam o to pytałem Louis'a' date=' Clipschloss nadaje się do moto < 50 KM a Nietschloss powyżej mocy 50 KM[/quote']

A dokładniej to pierwsze to zapinka a drugie zakuwka :) stąd wynika to drugie...

a sie zapytam ;p to jaki lancuszek polecacie do bandziora 1200 ?? :)

jakis konkretny model did-a zebym mogl sobie w katalogu looknac :)

ps.

mam tez dylemat... zmieniac zebatke na oryginalna czy na wieksza/mniejsza ??

z tego co widze Louis ma dwa typy X-Ringa do b12, za 160,95 i 207,95 Euro. Oba są bez zapinki. Ten droższy jest "super wzmocniony" (cyt.)

a czy jakiś polecam? nie mam b12 (jeszcze... :) ), ale DIDa każdy chyba poleci. Ja na pewno nie polecę IRISa, bo to śmiech :-D

hehe brzmi niezle... :)poczekam az euro padnie do 3.5 i kupie Smile))

a moze ktos sie wypowie na temat zebatek ??

mi udało się kupić DIDa na przecenie w Louisie

:) a jeżeli kupisz zestaw DIDa to w pudełku będziesz miał zębatki SunStara (widoczne na moim avatarku razem z X-Ringiem DIDa :) )