andrzejtomecki Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 kupa skoncz juz, jak widze u was na kazdej stacji mozna kupic castrol r2 ? ? ?watpie. U mnie shell / orlen nie ma olejów takich jak ja chce. Po olej jezdze do Bielska do Olka i kupuje zaraz 4l oleju bo taniej poczym zapelniam dozownik i mam na 900km spokój z olejem.Na stacji moze i mieszają Ci olej do paliwa ale to jest Mixol ktory se mozesz wlac do komara bo ja do swojej DT tego bym napewno nie nalal,a tak pozatym radze sie przejechac na tą stacje i zobaczyc jakie oleje tam są, zaloze sie ze 99% to sa oleje samochodowe a ten 1% mixol i inne tego typupozatym cala ta dyskusja jest wg mnie bez sensu, kto chce niech jezdzi na dozowniku a kto nie chce niech babrze sie z olejem dla pewnosci, warto juz chyba zakonczyc ten temattyle z mojej stronypozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 hehe to znowu ja=) aprilia jest juz naprawiona dokładnie 10 minut temu:P:P ale sie ciesze...:P cylinder załozyłem od kristiego tak jak mówiliście. Dozownik wywaliłem. mieszanke zrobiłem 1:30 dobra?? motor jest na dotarciu... teraz czeka go allegro ;):(;):( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 a czemu sprzedajesz?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 no bo musze szybko sprzedać bo bardzo mam ochote od kristiego kupić tą aprilie 160 ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 elomam jedno pytanie czy jak mam dozownik to moge np nalać do benzyny odrazu oleju a w dozowniku się olej skączył i czy tak moge jeździć :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Raczej nie bo zamiast oleju DT'tka bedzie brala lewe powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 to wystarczy zaslepić wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A wiec tak najlpiej jak sie da to wyjabac caly dozownik bo sie wtedy niezuzywa ;) a jak nie to zdejmij rurke od podowania oleju i od brania i zaslep ta od podawania a wlot i wylot w dozowniku polacz jedna rurka (obieg zamknety) wtedy dozownik w kolko bezie sobie toczyl powietrze ;) a odlacz linke odrazu manetka inaczej chodzi :P Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 no gaz leciutko chodzi, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 az sie zdziwilem no jak jezdzilem na dt i siadlem na jwake to w jawce jakby linka byla urwana chodzi lekko ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi