mrymek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgodnie z tematem, gdzie można takie kupić lub może ma ktoś namiar kto by takie dorobił? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam Na pewno gmole można kupic w salonie Hondy, ale przypuszczam ze nie o taka odpowiedz Ci chodzilo. Druga opcja jest allegro lub niemiecki ebay. A w tej firmie moga Ci zrobic na zamowienie: http://www.motoakcesoria.riders.pl/ Niestety nie korzystalkem z Ich uslug wiec nie wiem jak z jakoscia - na zdjeciach wyglada jak dla mnie OK. Poszukaj tez w sklepach internetowych, niektore z nich maja w swojej ofercie akcesoria custom z niemieckiego rynku, wiec na zamowienie moga cos sprowadzic (chyba na allegro widzialem tez firme ktora handluje akcesoriami custom jakiejs wloskiej firmy).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witm Zajrzyj do mnie masz do wyboru dwóch polskich producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Stanik22 dzięki za namiar, są tu rzeczywiście cikawe rzeczy i ceny jeszcze nie odstraszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ja również polecam Kuźnię Motocyklową. Jakośc jest OK (chrom na bagażniku po 5 latach ciągle sie trzyma) a z Michałem (właścicielem )można wszystko uzgodnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eda Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja kupiłem do mojej hondy 1100 C2 w z katalogu Higwaya Howka.Są super.Cena poniżej 700,zależy ile tobie spuszczą przy sprzedaży.I najważniejsze-są wykonane z rury o średnicy.................38mm.To są gmole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Eda, a gdzie mogę dostać ten katalog lub podaj jakiś namiar telef lub internetowy na tych sprzedawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Opcji jak widac jest wiele - ja mnóstwo bajerów do mojego moto kupiłem w Lousie lub tez Polo i zadowolony jestem - wyszło o wiele taniej niż w Polsce a i wykonanie jest OK. Mankament to konieczność zakupu w Niemczech ale w dzisiejszych czasach to nie problem.Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dzięki za namiary :)Do kawki szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekS Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam,http://www.motocykle.katowice.pl tutaj znajdziecie ofertę Highway Hawk (jak równiez Louis itp.) - polecam sklepik, szybko i sympatycznie Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Sławek...Chyba masz prowizję z tego sklepu bo ceny z kosmosu, przykłady:- 244,- uchwyt do lightbaru,- 1094,- szyba,- 610,- podnóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekS Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Żadnej prowizji nie mam - "mrymek" chciał namiar - to podałem, ceny takie bo produkty z firmy Highway Hawk do najyańszych nie należą (jakość dobra wzory ciekawe, wybór duży) ale fakt z cenami szaleją. Polecam również:http://www.motoakcesoria.riders.pl - ten adres już tu był wymieniany,pod tym adresem fajne gmole i dobrej jakości http://motoakcesoria.republika.pl/gmole.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dzięki za namiarydla SławkaS. Wizualnie na zdjęciach wydaje mi się, że wyglądają najlepiej te z Kuźni Motocyklowej. Mam pytanie do Stanika (choć Jego post jest skasowany), czy te gmole z Kuźni są też przykręcane do silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam, tu Stanik :)post ni zostal skasowany tylko w miedzy czasie zmienilem Nicka na takiego co wszedzie uzywam ;)Wracajac do tematu to tak jak wczesniej pisalem, osobiscie z Kuzni nie korzystalem, ale z opowiesci wnioskuje ze osoba/y tam pracujace sa dosc sklonne do sugestii klientow i mozna zaproponowac wlasny wzor jak i pewnie sposob montazu, jesli tylko producent motocykla umozliwil taka opcje. Takze proponuje juz dowiadywac sie u zrodla. Poprostu Oni tam jakby robia na indywidualne zamowienie, a nie ze maja staly wzor np d mojej Wdowki czy innego Woriora. Tylko jedziesz, mowisz ze tu chcesz tak, tu szerzej, tu weziej, tu ma sie tak mocowac i jak tylko beda potrafili tak zapewne zrobia zgodnie z Twoimi sygestiami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Dzięki za szczegółowe info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi