Cycu Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Mam problem. Chodzi o to że w moim Simsonie mam słabe kierunkowskazy, poprostu nieświecą tak jasno jak powinny. Akumulator i żarówki już sprawdzałem. Więc co może być przyczyną? Miał ktoś może podobny problem? Prosze o jakieś rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz_ Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Może coś z przerywaczem, jeżeli go masz (sa tez wersje co mają przerywacz połączony z regulatorem napięcia).W Simach to chyba tak jest. Bo u mnie wszystko jest ok, a kierunki w dzień to tak średnio jasno świecą. Dopiero jak jest ciemno to je odpowiednio widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 przeczysc wszsytkie styki to powinno pomoc Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Może masz przerywacz na 12 v , zależ jaką masz instalacje . [ Dopisane: 10-08-2005, 21:15 ]jeśli masz instalacje 6 V a przerywacz na 12 to chyba słabiej świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 przeczysc wszsytkie styki to powinno pomocdokładnie :!: Miałem ten sam problem, poczyściłem oprawki od żarówek (to co je trzyma) oraz styki kabelków z tymi oprawkami (pod szkiełkiem). Świecą bardzo ładnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ewentualnie pomaga zmiana żarówek na słabsze - szybciej sie zapalają (cieńsze włókno ma mniejsza bezwładność) co w efekcie może dać jasniejsze światło niż mocniejsza żarówka. (przecwiczyłem w Hondzi - wymieniłem 21W na 15W) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.wwo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 ja tez mialem ten problem, to się wkurzyłem i połozyłem od nowa cała instalację. Nawet przy włączonych światłach i wciśniętym stopie świecą jasno i nic nie przygasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi