Nero13 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Siema.Z tego co wiem jest w Wincentowie pod Kielcami dobry tor motocrossowy.We wrześniu był tam enduro – test podczas ME i MP Enduro.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 witamokolice warszawy to - Góra Kalwaria tam są 3 tory - poligon piaszczysty- przy torach fajny troche techniczny ze kokami- trzeci nie wiem ale sie wybieram ze znajomym który ma obcykane tereny z tego co słyszałem tory zrobione przez Bartka Obłuckiego Nie są to tory profesjonajne - szerokie ale są fajne jeszcze byłem nad wałem międzyszyńskim ale ten może być rozjechany przez samochody polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 mam pytanko czy są jakieś tory w okolicach Jasła ,Gorlic ,Tuchowa, , podejrzewam że są tylko dzikie (born to be wild ) w końcu, ps kto śmiga po górze Liwocz http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Liwocz.jpg i Gilowej Górze bo widuje tam czasami ślady motocykli ,ponoć jacyś chłopaki z okolic Tuchowa pozdro paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piorek9 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 a coś z okolić grudziadza ?? jak narazie znam : -chełmno-tarpina/tarpno-grubiny no i lasy wielkich lnisk /gruty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zachodniopomorskie tam gdzie bylem na zawodach (jako obserwator) :-Człuchów-Nowogard-Konikowo ( kolo koszalina) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Witam podepnę sie do tematu.Czy sa jakies tory z okolic Gorlic,jasła Krosna,Nowego Sącza?? W Rzeszowie byłem to tyle wiem w moich stronach.Ja mieszkam oklice Gorlic. Edytowane 10 Stycznia 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam wie ktos mzoe gdzie sa jakies tory w woj podkarpackim wiem ze pod rzeszowem gdzies jest jeden ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelazny25 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 co do slaska to mamy w czestochowie fajne tereny,tor na piaskowni,jezdzimy na enduro i cross ale takze quady.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zbudowaliśmy nie wielki tor ma może 800 m ale największym problemem są chopy.Wiadomo że ciągle poprawia się rozjeżdzone koleiny na chopie.Mamy stare taśmy od taśmociągów z żwirowni,czy to dobry pomysł żeby wyłożyć na wyskoku.Oczywiście nie ma co podchodzić do pełnego profesjonalizmu,mamy niski budżet i to jest jedna z opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erwiniak Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Tor w Piątnicy są to oklice Łomży jakies 2km od łomży tor ma jakies 1200m i jest naprawde wart uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 w mojej miejscowosci (jordanów 70km na pd od krakowa) jest fajny tor tzw. PRZYKIEC byłem tam kilka razy i jest to bardzo fajny tor, jest kilka stromych podjazdów, skoczni itp. polecam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 płaczewo 60km od gdanska :clap: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zapuszczony ale fajny tor Barczewo 17km od OLsztyna woj. Wrminsko-Mazurskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zapuszczony ale fajny tor Barczewo 17km od OLsztyna woj. Wrminsko-MazurskieTo po co Ci tor?(jest temat) Skoro możesz odnowić stary. :wink: Jest ktoś tu z okolic Szczytna????? Poszukuje ludzi z okolic. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A no bo w pobliżu tego toru mieszka pewien sk...iel ktory nie daje jeździc. Ciągle pisze do gminy dzwoni na policje. I to nie ma sensu tam jezdzic bo i tak po godzinie wpada policja i wszystkich wygania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi