c00l Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 jakie swiece zaploowe do junaka jak by mugl ktos podac symbol bede wdzieczny bo kupilem nowa po symbolu jaka byla wczesniej ale cos mi przerywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Prawde mówiąc umnie wiekszośc motorów jeździ na świecach bosza. Na żadnej innej nie chcą chodzić. Ja jakoś nie jestem przekonany do nowych świec. Ja jeźdźe na strarych świecach. Ale nie wiem jakie ma oznaczenia musiałbym sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Ja smigam na Jankiem na polskiej Iskrze wartość cieplna 75 kupiłem taką czarną wymiot z magazynu i chodzi jak marzenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszerski Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 z tego co wiem to bardzo dobrze hasa na f55 iskry.ja smigam na jakims izolatorze, ale kazdy junkers lubi inne : )bron boze nie pchaj f100 i f95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 jak narazie jezdzilem na jakis niewiem jakich to co kmialem pod reka w warsztacie to wkecilem a ostanio kupilem nowa i h*jowo hodzil cos i myslalem ze to kondeator i wyminilem na kondesator od malucha i od tamtej pory co dzien musze nowa swiece zadladac bo przestaja dziala a problem polega na tym ze mam przeprowadzke w warsztacie i stary kondesaotr sie zgubil jaki tam powinnien byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Najlepiej dopasować świece metodą prób i błedów - bo każdy motocykl (nawet taki sam) jest inaczej wyregulowany i ma minimalnie inne parametry np. st.sprężania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 swiece wiem a wie ktos cos o tym kondesatorze bo pali mi swiece. bo jaka bym nie wsadzil to i tak nie bedzie chodzic za dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ja rowniez mam iskre 75 chyba od 3 lat,a kondensator od malucha jak rowniez i caly zaplon http://www.indianspage.host.sk/galeria/apa...oe/DSCN0109.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 niedziala ten twuj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Iskra F70. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 oki siwece juz wiem jakie tylko problem polega na tym ze swiece mis ei szybko wykanczaja padaja jak muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 NGK B6HS, w żadnym wypadku nie Champion po 100km był do wyrzucenia a dobrałem wartość cieplną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 u mnie najlepiej na F 80 chodzi... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi