Meydey Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Z mocą jak z mocą teraz "sety" podchodzą nawet po 45KM, ale przejedz się taką setą a CZ 250 :twisted: (4 biegi i znakomite przełożenia) wtedy powiedz jak było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Niedlugo sie przejade, ale nie 250 tylko 380 :) :P Napewno nie omieszkam powiedziec jak bylo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Możecie mi powiedzieć ile ważą CZ 125, 250 i 380? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 wedlug instrukcji odpowiednio :-95-107,5-112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 To przy okazji ja tez mam pytaine. Do ilu sie kreci ta cz ? Skoro idzie dopiero od 8k ? Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 To przy okazji ja tez mam pytaine. Do ilu sie kreci ta cz ? Skoro idzie dopiero od 8k ? PzdrNie wiem do ilu ale wydaje przy tym dzwiek jak pila spalionowa tyle ze 3 razy glosniejszy. Tego po prostu trzeba posluchac, bo japonce sie chowaja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 wyjdzie na to ze Marjan bedzie mial glosniejszy motocykl od mojego....a to ja sieje spustoszenie w tunelach i na osiedlu heheale normlanie kocham taki dzwiek jak napierdala po uszach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 To przy okazji ja tez mam pytaine. Do ilu sie kreci ta cz ? Skoro idzie dopiero od 8k ?wpadnij sobie na moja stronke , w dziale moje motocykle / cz125 masz wykres z hamowni - i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A 250 i 380 wie ktoś do ilu kręcą? Na maksymalnych obrotach to jest jednostajny dźwięk więc ja szacuje maksymalne obroty na nieskończoność :) W każdym razie ostatnio darłem się do kumpla który stał pół metra obok i ja siebie nie słyszałem a on... pewnie bujał w obłokach słysząc to..piekło :) bo na mnie nawet nei spojżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 513:http://www.kompletanew.tkmoto.cz/zajim_tun...ani%20vykon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ja u siebie dzisiaj patrze w tlumik (chcialem dopchac waty bo mnie glowa bolala po jezdzie) a tu zong pusciutko i teraz laduje i upycham na chama i jeszcze jakiegos druta dopakuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi