legut7 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ja osobiscie znam osobe ktora dobrze wymiatala na NSR 125 obojetnie na ktorym kole. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 tak, tak najwazniejszy jest kierowcaprzykladowo ja nie umiem swoim mbxem, choc widzialem ze sie dapoprostu nie umiem i tyle (sprobowalem kilka razy i wiecej nie meczylem bo po co ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 NA pewno da sie takie male pierdopedy na przednim kole stawiac. Funfel ma RS 80 z hamulcami Brembo, wzialem sie ostatnio zeby tym pojezdzic i jak to piknie na przednie kolku staje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Apropo stawiania na przednie kolo Podczas zlotu motorowerow i skuterow nakrecilem taki filmik http://members.lycos.co.uk/pawelroszkowski/stoppie.wmv Koles robil za*eb*ste stoppie, a te nagrane to i tak nie byl szczyt jego mozliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 no to mnie ludzie zdenerwowaliscie ;) ja mam rg 125 , kumpel af1 125 i nie ma hu*a we wsi zeby cos ladnie wchodzilo , ale to sie jeszcze dopracuje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heciek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 :") to ja juz sie biore za jazde na jednym kole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ja motoryne na gume stawialem :-D :-D :-D pozdro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Heheheh ja skuterek stawiałem na koło. Tylko długa jazda mi nie wychodziła zabardzo. Przejechałem tylko jakies 3-4 metey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ja swoja apka af 1 50 spokojnie roblem stopie:) Na gume bylo trudniej ale z pasazerem niebylo tak zle (czywiscie postawic bo o jezdzie niema mowy) Znajomy stawial af-ke 125 z pasazerem spokojnie na kolo bez sprzegla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 da sie nie tylko ją postawić ale da sie jechać na kole bez końca i nawet robić rózne tricki... wszystko kwestia umiejętności, doświadczenia i techniki(a ta jest troche inna na słabych dwusówach niz na mocnych 4ro taktach)...Podstawa to dobra kontrola hamulca i stawianie motoru od razu w pion(czytaj w punkt blansu) i utrzymywanie go tam przez cały czas własneie poprzez delikatne naciskanie tylengo hebla w momencie gdy moto wychodzi zbyt mocno poza punkt balansu(to jest właśnie ta kontrola hamulca... nie łatwe ale jak już sie załapie o co chodzi to wszystko idzie jak z płatka).Bez hebla(a przynajmniej asekurowania sie nim) gum w balansie na słabym dwutakcie nie polecam bo prędzej czy pźniej skończysz na plecach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloko Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ja motoryne na gume stawialem :-D :-D :-D A kto motoryny by na gume nie postawił?? :D Leciutki strzał z sprzęgła troche gazu i piękny pion :P A za wszystko odpowiedzialny jest rozstaw osi 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ja motorynka stawiam bez gazu i bez sprzęgła nawet jak zgaszony silnik jest. podchodze i ją podnosze :P :D :evil: (i moge ją tak ciągnąć na gumie :-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Apropo stawiania na przednie kolo Podczas zlotu motorowerow i skuterow nakrecilem taki filmik http://members.lycos.co.uk/pawelroszkowski/stoppie.wmv Koles robil za*eb*ste stoppie, a te nagrane to i tak nie byl szczyt jego mozliwosci Chcialem poinformowac ze Przemek (Aprilia MX50) mial wypadek i lezy w ciezkim stanie w szpitalu. ;) Trzymajmy za niego kciuki aby sie wylizal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Kurcze :? :? To chyba niedawno sie stalo ? bo ze zdjec widzialem ze 7 sierpnia byl jeszcze na spotkaniu w Lomzy Trzymamy za niego kciuki :!: Jak bedziesz mial okazje to przekaz pozdrowienia od nas wszystkich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzaneK Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Chłopak super stawia na przód. Kurde mam nadzieje że szybko wyzdrowieje i nadal będzie mógł dawać na przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi