rozek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zajebi*sta maszyna, gratuluje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ;) Szczere gratulacje ! Piekny, dobry motor , moj nastepny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 CBR Miodna ;) Sliczny sprzecik, niech słuzy jak najdłuzej! Znam to uczucie po zakupie...Gratuluje wyboru! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 WOW Super. Gratuluję zakupu sprzęta! Miodzio malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 ! Gratuluje Wspaniałego Sprzęta !Podziwiam że jak mało która baba :) :( dopiełaś swego,i opis "to musi być scigacz" niebył zwykłą fantazją :POby służyła bezawaryjnie jak najdłużej.Szerokiej drogi Motocyklistko (nareszcie :P ) i gumowych drzew :banghead: :D ;) :banghead: :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Gratuluję, mam nadzieję zobaczyś te moto na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Super dzida :-) :-) :-) :-) Gratuluje!! ;) Marzy mi się taki sprzęt w przyszłości... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Gratuluje!wiem co czujesz bo 3 tygodnie temu tez stalam sie szczesliwa posiadaczka cbr'ki. jestem zakochana w moim repsolku ;) pozdrawiam i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 kurde :? coraz więcej dziewczyn zaczyna śmigać motorkami :D nie wiem jak wam, ale mnie się to podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Performer Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Gratuluje, tym bardziej ,że mam taką samą ceberke tylko czerwono-biało-granatową z 98 i jestem baarrrdzo zadowolony ;) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Gratulacje, bardzo fajny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Dzięki,dzięki..cały czas patrzę na nią i zazdroszczę komuś zajebistego sprzęta:P nadal nie mogę uwierzyć,że to mój :P :twisted: Dzisiaj nakręciłyśmy 36 km i było bardzo przyjemnie...ona dużo mi wybacza ;) a ja nie nadużywam jej dobrego serduszka...Nie mogło być inaczej..musiała być moja...a ja jej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 No no no ! Kobieto ! Ale piękny cukiereczek - mmmniammmm ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Gratuluję ! W malowaniu takim jak mi się najbardziej podobała, miała być identyczna tyle że fajowy sprzedawca chciał wziąć za nią tyle co za F4 zapłaciłem i dla poprawienia chumoru dawał kominiarkę :-D i to jeszcze była F2 tylko plastiki z F3 miała 8O szerokiej drogi :!: e tam miodowa , jak ja taką oglądałem to wszyscy mówili że ceglasata .. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Gratuluje sprzeta i oby sluzyl długie lata :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi