adu Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 No, Martka Martka GRATULUJĘ!!!! Śliczna!!!! Urzeczywistnienie moich marzeń....... Mam nadzieję, że niedługo się takiej doczekam. Gratuluję jeszcze raz i szeeeeeeeeeerokiej drogi! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Gratulacje moja kobieta też o takim marzy, ale na razie musi ćwiczyć na GS 500f. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 he he no to i ja GRATULUJE !!! widzialem, slyszalem...... jest super :P :D :evil: :evil: tylko jezdzic.....!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 GRATULUJĘ !!! To mamy kolejną czynną "motowścieklistkę" :mrgreen: Oby sprzęt służył jak najlepiej :P Aha, to weź teraz zarzuć jakiegoś wyczesanego (jak to lubisz mawiać w 2oo :mrgreen:) Avatara... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 A już wątpiłem, że znajdziesz jakąś fajną maszynę, a udało się. Czekam aż zobaczę moto osobiście. Może mała wycieczka do Zielonki :-) ??? Pozdro, paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 :P :D :evil: :evil: ;) Niech sie sprawuje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 nie ma to jak kobialka na bzyku.. a do tego jeszce na taki m... :lol: :lol: maaaliinnnaaa moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Gratulacje, to jedno z ładnieszych malolwań CBRek. Szrokiej drogi i wiele radości ze sprzęta A propos...kurde :? coraz więcej dziewczyn zaczyna śmigać motorkami :D nie wiem jak wam' date=' ale mnie się to podoba :P[/quote'] Święte słowa, święte słowa, teraz poprosimy o kolejne fotki, nie tylko CBRki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Cześć Klub cbr się rozrasta...Fajnie.Jazda wygodna, przyjemna i bezstresowanawet daleko od domku. Miłej zabawy ! Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 No, sprzęcik niczego sobie, trzeba przyznać. Oby Ci jak najlepiej służył. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Martusia sprzęt naprawdę świetny!!! Miło było wczoraj popatrzeć. Do tego jeszcze taki widok! Kobieta na motocyklu, to dopiero wygląda!!!!! Drogie panie bierzmy przykład!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ale tą brewke z tymi paskudnnymi odpryskami od kamieni (przy zapalonym świetle widać) to odklej... I wszystko będzie miód malina ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi