EnduroMax Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Jeżeli jeszcze byłąby możliwość zarejestrowania takiej YZ'etki to satysfakcja równoważyłaby z kolacją ze śniadaniem u boku Jessici AlbyA co mnie tam Jessica Alba?? Ja tam wole 100x każdego fulla!!!Nie wiem czy macie 100% rację z tym suzuki bo ogólnie suzuki robi bardzo trwałe motocykle! Koledze sie rozwaliła Yz 94 po całości! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 satysfakcja równoważyłaby z kolacją ze śniadaniem u boku Jessici Alby to mnie tym tekstem wprowadziles w dobry humor od samego rana :lol: :lol: :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Nie wiem czy macie 100% rację z tym suzuki bo ogólnie suzuki robi bardzo trwałe motocykle! Koledze sie rozwaliła Yz 94 po całości!w sumie Suzuki to też japończyk tak samo jak Yamaha czy Honda.Ale nigdy nie kupie KX 125 na 4 osoby za pytane o skrzynie czy się rozwaliła,3 osoby powiedziały że sie sypnęła,a 4 powiedziała że już coś szwankuje więc w niedługim czasie to samo jak u poprzednich osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 bo w wyczynie liczy sie tylko honda yamaha i ktm wystarczy spojrzec czym jezdza zawdnicy we freestylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 bo w wyczynie liczy sie tylko honda yamaha i ktm wystarczy spojrzec czym jezdza zawdnicy we freestyluZ tego co widze to w FMX najlepszy jest pastrana i jezdzi na "gownianym" Rm'ie całe zycie :roll: . Widzialem tez taki motocykl jak honda cr. Radze obejrzec film Travis & Nitrco Circus II . Tam masz wiele fragmentow z zawodow i KTM wystepuje w MX i FMX moze 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 RM 125 z 99 Całkiem fajnie sie jezdzi, nawet nie czuć tej dużej masy, na początek bardzo dobry, ale jednak lepsza CR szczerze powiem. Po kontakcie z tymi dwoma motocyklami CR bardziej przypadła mi do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 jak kupowac RM-ke to tylko rok 2000 lub mlodsze,bo starsze sypia sie.Ale oczywiscie CR-ka to jest to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Jezeli fundusze ci na to pozwalaja to kup sobie jakies 250 ale 4 takt !To jest tak ze ja zaplacilem za swoj troche wiecej niz bym za 2 suw dal ale teraz nie bawie sie z tlokami tylko raz na dwa lata wymienie i mam spokoj...takie jest moje zdanie...A jezeli fundusze nie pozwalaja to ja slyszalem dobre zdanie o yz ale full to full... wiecej sie bawisz w silniku jak na torze ( te starsze roczniki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam ja mialem suzuki RM 125 z 2000roku i jezdzilem nia 1,5 sezonu teraz jezdze cr 125 02 rok i powiem tylko tyle ze suzuki bylo BEZAWARYJNE i poza takimi rzecami(jak ktos nie wymienia tloka w czas to wiadomo ze mu sie sypie motor) jak tlok zebatki klocki czy opony w motocyklu nie bylo potrzeby robic NIC a robil mi ten motocykl ktos kto jezdzi teraz w Mistrzostwach swiata na gas gasie i gdyby tam bylo chociarz minimalne ale do czegos to musialo by byc wymienione. W porownaniu do cr powiem tak cr rzeczywicie troche mocniejsze lepsze zawieszenie i prowadzenie sie ale rm wybaczala wiecej bledow. na pierwsza setke polecam suzi bo jest bezawaryjne czesci sa tanio i szybko. powiem tak ze jezeli ktos wczesniej nie latal to przez pierwszy sezon nie odczuje roznicy miedzy cr yz rm kx sx ale nalezy kierowac sie dostepem do czesci i ich cenami bo honda pod tymi wzgledami przegrywa z yz rm. no to troche sie rozpisalem :) jak by co to walic na gg 6690926 [ Dopisane: 17-08-2005, 22:09 ]sluchaj kroolik zgodze sie ale np yz 2504t to nie wr 2504t to jest tak ze yz 2504t wychodzi cenowo w serwisie tak samo jak yz 125 bo tlok do yz jest duuuuuuuuzo drozszy niz w 125 poza tym w yz raz w sezonie nalezy wymienic tlok ze 2 razy rozrzad. Wiem cos o tym bo mowili mi znajomi co jezdza w MP i oni lataja yz2504t i wlasnie oni mi powiedzieli ze to cenowo wychodzi tak samo jak utrzymanie 125 [ Dopisane: 17-08-2005, 22:17 ]bo w wyczynie liczy sie tylko honda yamaha i ktm wystarczy spojrzec czym jezdza zawdnicy we freestyluno tak tylko ze spojrz na to ze np taki zawodnik ma wszystko tuningowe zaczynajac od korby poprzez wydech a konczac na zawieszeniu wiec nie mozna sie tym kierowac a myslisz ze taki carmicheal jak sie teraz przerzucil na suzuki to wg niego suzuki jest lepsze 8O :? bo moim zdaniem to jest tak ze skonczyl mu kontrakt z honda a suzuki dawalo mu wicej hajsu i lepsze warunki. Jedynym wyznacznikiem motocykli SERYJNYCH jest moim zdaniem test jaki przeprowadza co roku transworld mozna przeczytac na stronie www.transworldmc.com [ Dopisane: 17-08-2005, 22:19 ]sorry hehe www.transworldmx.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 bubba co do ostatniego , jak najbardziej prawidłowe podejście i link niebagatelny.. oko doświadczonego endurowca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 sluchaj kroolik chyba mnie pomyliles :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ENDUROWCA?? a czy ja sie nazwalem endurowcem?? hehe tam jest tylko motocross a cr i rm to chyba nie jest enduro chociarz czesto yz jest wykorzystywane przez naszych polskich endurowcow w Mistrzostwach Polski !! ja szczerze mowiac do endurowcow najszybszych nie zaliczam sie ale jezeli chodzi o MX to najwolniejszy nie jestem :) :-) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 znam zawodnik co latają w motocrossie (Bukrzyński i Łubisz), to powiem tak, utrzymanie kx125 to miesięcznie ok 5-6 tys, utrzymanie yz250f to koszty miesięczne ok 12 tys. Tyle wydają zawodnicy a dlaczego aż tyle...w tygodniu 2 opony na śmieci, co 2h olej w silniku, co 3h olej w zawieszeniu, tłok co 7h, zębatki co 2 imprezy, podnóżki 3x w roku. więc gdyby chciec utrzymac moto w takim stanie jak oni to .....trzeba odwiedzic Gate'sa Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a mozecie mi powiedzieć jakie sa ceny np trybów do RM 250 rok około 92-94 nie wiem jeszcze dokładnie, a także reszty częsci eksploatacyjnych (tłok, korba, sprzegło) bo przymieżam sie do kupna nie wiem dokładnie który rok ( będe wiedział dzis wieczorem ) ale ponoc na ups i 2 tarczach, cena 1500 zł :) i sądze że chyba dosc okazyjna jak na takie moto biorąć pod uwage ze jeśli nie opłaci się remont chyba na sprzedazy nie strace pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 znam zawodnik co latają w motocrossie (Bukrzyński i Łubisz), to powiem tak, utrzymanie kx125 to miesięcznie ok 5-6 tys, utrzymanie yz250f to koszty miesięczne ok 12 tys. Tyle wydają zawodnicy a dlaczego aż tyle...w tygodniu 2 opony na śmieci, co 2h olej w silniku, co 3h olej w zawieszeniu, tłok co 7h, zębatki co 2 imprezy, podnóżki 3x w roku. więc gdyby chciec utrzymac moto w takim stanie jak oni to .....trzeba odwiedzic Gate'sa posluchaj ja znam wiekszosc zawodnikow z wawy i powiem tak najlepszy moim zdaniem specjalista od 2-sowow chyba osmiele sie powiedziec ze w polsce Łukasz Kędzierski to zmienial korbe jak mu sie jej kolor nie podobal i dlatego denerwuja mnie ludzie ktorzy mowia ze nie kupia motocykla po zawodniku :lol: to jest tak ze zalezy po jakim zawodniku bo niektorzy wiedza o co chodzi ale nie grzebia przyu motorze- robia to co niezbedna( co tez baaaaaaardzo żadko sie zdarza a wiekszość polsckich zawodnikow to sa rowne chlopaki) a taki lukasz to robi wszystko !! i Każdemu szczerze bym polecil motocyukl po nim bo jest to najuczciwszy czlowiek jakiego znam i nikomu kupy by nie sprzedal !! No i do tego wie jak zrobic motocykl zeby on naprawde jeżdzil tak jak trzeba :-) :-) :-) :-) 8) [ Dopisane: 19-08-2005, 13:09 ]ale z tym hajsem to moze troche przesadziles 8O ale jeżeli w tym miesiacu taki ty jezdzil codziennie na treningi i co weekend na zawody to rzeczywiscie mogło tak być :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi